i juz wszystko jasne gazownik ten co mi gaz zakładal to kanciarz ped.... i bluzg..... dzis jestem umówiony z osobą z firmy Lecho Elektronika co produkuje akurat osprzet do mojej instalacji SEC i powiedzial ze mi wrescie ustawi tak jak ma byc jesli oczywiscie wczesniejszy pseudo monter instalacji nie pozamieniam kolejnosci wtryskow albo zle powywiercal otwory na wtryski wtedy wystawi mi odpowiedni dokument ze instalacja firmy SEC jest zle zamontowana z winy zakladu montujacego i z tym moge isc do gazownika pokazac, dac kluczyki i zgłosic sie za pare godzin po odbiór samochodu bez instalacji i zwrotem pelnej kasy za montarz moge tez sobie wystapic na droge sondowa o zwrot za dojazdy na ustawianie co jest wpisane w ksiazce gwarancyjnej ktora skserował sobie gośc z Lecho elektronika, oczywiscie wiaze sie to tez z wstrzymaniem dostaw instalacji firmy SEC to gazownika i sprawdzenie legalności programow do ustawiania instalacji (a to juz moja zasługa) a jak mnie bardziej wnerwia to jeszcze cos nasle a mało to chetnych na kontrolowanie w naszym kraju