Witam,
Mój pierwszy post na forum i mam nadzieję, że nienaraż? się od razu na falę hejtu, że źle szukam. Właśnie zanabyłem dla mej wspaniałem małżonki Seat Ibizę 6L z 2003 roku. Samochodzik jest wyposażony w elektrykę szyb z przodu ale niestety ma manualne lusterka. Moje pytanie (przeszukałem juz te forum, forum klubu ibizy, jakieś hiszpańskie forum, forum polo itp): chciałbym zamontować lusterka sterowania elektrycznie i wiem, że się da, ale jak
?
1) z pewników muszę zakupić kompletne lusterka + sterownik lusterek to pewne... ale: widzialem po alledrogo, że jest n rodzajów lusterek z różną ilością PINów? czy ktoś ogarnia które będą wystarczające?
2) czy muszę zmienić wiązkę w drzwiach? na którymś z forów czytałem, że podobno potrzebne kable są na miejscu - czy ktoś może potwierdzić?
2a) jeśli wymienię wiązki w drzwiach czy trzeba jeszcze ciągnąć jeszcze jakieś dodatkowe kable i czy zachodzi potrzeba wpięcia ich w modul komfortu?
3) z tego co doczytałem na forum fabii w przypadku auta z taką konfiguracją zachodzi konieczność późniejszej aktywacji lusterek VAGiem, czy to prawda?