W związku z tym mam kilka pytań:
1. Czy halogeny z wersji 91-95 będą pasować do wersji 96-98, bo ciężko znaleźć same lampy do wersji po lifcie, wszystko ze zderzakami?
2. Skoro poliftowe są sprzedawane ze zderzakami to czy da się je w ogóle zamontować?
3. Jeżeli mam zaślepione miejsca w zderzaku, to czy coś trzeba wycinać, czy zaślepki wyciągną się bez problemu?
4. Czy są jakieś "luźne" przewody przeznaczone stricte pod montaż lamp przeciwmgłowych? Czy trzeba będzie robić samemu instalację?
5. Co z ewentualnymi homologacjami itp?
Nadszedła w końcu po ponad 2 latach chwila, kiedy przeciwmgłowe zostały zamontowane. Tak więc dla potomności rozwieję wątpliwości:
1. Teraz wiem, że przedlifty nie pasują, a polifty można dostać same, tylko trzeba poszukać albo na szrocie, albo jakiegoś rozbitka.
2. Trzeba dokupić blaszki z gwintem (takie jak trzymają większość elementów), albo użyć blachowkrętów.
3. Można dorwać ramkę z otworami albo próbować rzezać w swojej, wybrałem tą pierwszą opcję.
4. Potrzeba wiązkę idącą w pasie przednim i około 80cm przewodu zakończonego takimi konektorami:
http://gigluch.pl/batpol/konektory_sym/stp_z_6,0.jpg do podłączenia włącznika do instalacji
5. Wszystko ori i nie ma się do czego "przyhomologować"