W woli jasności ja kariery tutaj nie przyszedłem robić ale widać że co poniektórzy tak i to nawet bardzo
Nawet mnie nie znasz miszczu, a wypowiadasz się na mój temat.
Dobrze wiedzieć że panuje na tym zacnym forum zakaz "głośnego" wypowiedzenia własnego zdania bo jak widać ktoś ma mylne pojęcie słowa "zlot" i zaprzecza sam sobie
a przy tym działa na zasadzie: jak się komuś coś nie podoba to od razu -won!
Nie byłeś na żadnej naszej imprezie, a komentujesz. Śmiem wątpić czy w ogóle byłeś na jakimś zlocie skoro masz takie pojęcie na ten temat. Poza tym kultura osobista obowiązuje. Jeżeli masz ochotę wypowiadać się w takim tonie, to na pewno nie tu. W przeciwieństwie do Ciebie pampi zrozumiał na czym polegała ta impreza, o czym niech świadczy
nie mam absolutnie nic do chillu w domkach, z resztą napisałem. Sam lubię się tak pobawić
drogi prezesie może zastanów się w jakim forum działasz bo jedyne co się zgadza w nazwie to "Internetowy" który najwidoczniej działa tylko przez Internet
Jakoś inni nie narzekają. Forum było zawsze o Seatach i takie pozostanie. A, że nie wszystko się wokół nich kręci to już inna para kaloszy. I nie jesteś dla mnie kimś, kto może mi mówić jak mamy to forum prowadzić.
nawet spota ciężko zorganizować
Ja z tym nie mam problemu. Problem mają Ci, którzy na spotach się nie pojawiają. A Ty byłeś na jakimś oprócz grania w piłkę?
chamstwo jakie jest tutaj dość często fundowane - najwidoczniej taki poziom
Ty, widzę w swoim mniemaniu, reprezentujesz najwyższy poziom. Zwłaszcza obelgami pod adresem osób, których na oczy nie widziałeś. Jeżeli razi Cię kultura jaką tutaj staramy się zachować, to droga wolna. Na forum można być, ale można też nie być.