+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Zlot Internetowego Klubu Seata 2014
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: 1 ... 8 9 [10]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zlot Internetowego Klubu Seata 2014  (Przeczytany 78868 razy)
BANDERASS Mężczyzna
BANDERASS
Klubowicz

Samochód: Leo !!! 00r.Leo !!! 16r.

« Odpowiedz #135 - Niedziela, 22.06.2014, 20:12:28 - NIEPRZECZYTANA »

Kilka fotek w albumie Biała 2014r.  8)

=13-03-88-KONDZIO-11-11-12=  WSZYSTKIE CHWILE ZNIKAJĄ W CZASIE JAK ŁZY NA DESZCZU - CZAS UMIERAĆ
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #136 - Niedziela, 22.06.2014, 20:24:47 - NIEPRZECZYTANA »

Brak VW i Audi :P
Zapodaj cala galerie :-X
Cytat: Gizmo
patrzę na fotki i powiem  Wam..od lat fotki są takie same .... zawsze odjechane,
dokladnie :ok: ale fotki i tak nie oddaja klimatu 8)

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
Lukasz999 Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: seat ibiza 2008

« Odpowiedz #137 - Poniedziałek, 23.06.2014, 13:11:14 - NIEPRZECZYTANA »

pampi, widzę, że do czegoś konkretnego zmierzasz. Tylko nie wiem do czego. Kiedy My zaczynaliśmy robić zloty to były duże imprezy na lotniskach, z pomiarem czasu na 1/4 mili, szkoleniem robionym przez Wróbla czy pomorski PCK. Ale zawsze komuś coś nie pasowało. Teraz inne kluby robią tego typu zloty (chociażby Wasz Time Attack, który zresztą polecałem), więc nie widzimy potrzeby powielania tego typu imprez. Daleko nam też do ASTW, gdzie głównym tematem jest dobry tuning. Staramy się spotykać w jakichś urokliwych miejscach i spędzać miło czas. A samochody? Kiedyś nas połączyły, teraz są w zasadzie tłem. Seatów było 6, do tego Laguna, 2 Szmelcwageny, Mercedes i para rowerów ;D
Cytat: Lukasz999
Najwidoczniej ktoś pomylił nazwę tematu która miała brzmieć "popijawa - imprezka - spotkanie... - członków IKS-u" a nie "zlot..."  :-X  :-X
Coś mi się widzi, że chcesz się pożegnać z forum. Jeszcze jeden taki komentarz i zakończysz karierę na IKS.

W woli jasności ja kariery tutaj nie przyszedłem robić ale widać że co poniektórzy tak i to nawet bardzo  ;D Dobrze wiedzieć że panuje na tym zacnym forum zakaz "głośnego" wypowiedzenia własnego zdania bo jak widać ktoś ma mylne pojęcie słowa "zlot" i zaprzecza sam sobie  ;) a przy tym działa na zasadzie: jak się komuś coś nie podoba to od razu -won!  8)
Kolega pampi dobrze zauważył że jest to (a może jednak nie?) forum seata i chciał zobaczyć samochody zresztą tak samo jak ja, za co od razu dostał zje@4##^&%*tak więc drogi prezesie może zastanów się w jakim forum działasz bo jedyne co się zgadza w nazwie to "Internetowy" który najwidoczniej działa tylko przez Internet bo nawet spota ciężko zorganizować, jak również poprzez chamstwo jakie jest tutaj dość często fundowane - najwidoczniej taki poziom  ;)  To tyle OT możesz spełnić swoją groźbę i mnie usunąć - pozdrawiam wytrwałych  :pub:

Szukam szukam aż w końcu samo mnie znajdzie :)
stach909 Mężczyzna
Landryn :D
Klubowicz

Samochód: Była: Ibiza 1999 1.9 TDi GT AFN 110 KM :( Teraz: Nubira 2.0 CDX

« Odpowiedz #138 - Poniedziałek, 23.06.2014, 13:36:44 - NIEPRZECZYTANA »

Panowie: Lukasz999, i Pampi oboje jeździcie seatami i każdy z Was jeśli miał życzenie mógł się na zlocie pojawić, wtedy seatów było by więcej. Każdy wiedział jakiego rodzaju to impreza będzie i ten kto chciał ten był. Jeśli ktoś chciał oglądać samochody to rówinież mógł się pojawić i oglądać do woli, ba nawet porozmawiać na ich temat a i może wsiąść do środka. Na zdjęciach widać jakie auta były na zlocie, więc jak ktoś chce tylko zobaczyć to ma taką możliwość. Amen.
Ps. Zlot był KLUBU seata, a nie seatów. A KLUB tworzą ludzie.  :evil:

Ibiza 1999 1.9 TDi GT AFN 110 KM
aboz Mężczyzna
Music my saviour
Prezes

Samochód: Była Cordoba Vario '01 AUA 1.4 16V DXK, jest VW Jetta 07 BLS

« Odpowiedz #139 - Poniedziałek, 23.06.2014, 14:46:13 - NIEPRZECZYTANA »

W woli jasności ja kariery tutaj nie przyszedłem robić ale widać że co poniektórzy tak i to nawet bardzo  ;D
Nawet mnie nie znasz miszczu, a wypowiadasz się na mój temat.
Dobrze wiedzieć że panuje na tym zacnym forum zakaz "głośnego" wypowiedzenia własnego zdania bo jak widać ktoś ma mylne pojęcie słowa "zlot" i zaprzecza sam sobie  ;) a przy tym działa na zasadzie: jak się komuś coś nie podoba to od razu -won!  8)
Nie byłeś na żadnej naszej imprezie, a komentujesz. Śmiem wątpić czy w ogóle byłeś na jakimś zlocie skoro masz takie pojęcie na ten temat. Poza tym kultura osobista obowiązuje. Jeżeli masz ochotę wypowiadać się w takim tonie, to na pewno nie tu. W przeciwieństwie do Ciebie pampi zrozumiał na czym polegała ta impreza, o czym niech świadczy
Cytat: pampi
nie mam absolutnie nic do chillu w domkach, z resztą napisałem. Sam lubię się tak pobawić
drogi prezesie może zastanów się w jakim forum działasz bo jedyne co się zgadza w nazwie to "Internetowy" który najwidoczniej działa tylko przez Internet
Jakoś inni nie narzekają. Forum było zawsze o Seatach i takie pozostanie. A, że nie wszystko się wokół nich kręci to już inna para kaloszy. I nie jesteś dla mnie kimś, kto może mi mówić jak mamy to forum prowadzić.
nawet spota ciężko zorganizować
Ja z tym nie mam problemu. Problem mają Ci, którzy na spotach się nie pojawiają. A Ty byłeś na jakimś oprócz grania w piłkę?
chamstwo jakie jest tutaj dość często fundowane - najwidoczniej taki poziom  ;)
Ty, widzę w swoim mniemaniu, reprezentujesz najwyższy poziom. Zwłaszcza obelgami pod adresem osób, których na oczy nie widziałeś. Jeżeli razi Cię kultura jaką tutaj staramy się zachować, to droga wolna. Na forum można być, ale można też nie być.
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 23.06.2014, 14:47:26 wysłane przez aboz » Zapisane
Ruda_Maruda Kobieta
Użytkownik

Samochód: Mój :)

« Odpowiedz #140 - Poniedziałek, 23.06.2014, 20:39:00 - NIEPRZECZYTANA »

A to nasze :)
https://plus.google.com/photos/115936304614160401303/albums/6028186944395662817?authkey=CLDOqqDHiJL_jAE
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 23.06.2014, 20:40:01 wysłane przez Ruda_Maruda » Zapisane
KKKKris Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Leon '04 ASZ, Grand Vitara 2007 DDiS

« Odpowiedz #141 - Poniedziałek, 30.06.2014, 21:36:56 - NIEPRZECZYTANA »

Kolega pampi dobrze zauważył że jest to (a może jednak nie?) forum seata
Jak tu niektórzy zauważyli:
pampi, forum tworzą ludzie, nie samochody :) i nie ważne seat, laguna czy rower :)
Cytat: stach909
Ps. Zlot był KLUBU seata, a nie seatów. A KLUB tworzą ludzie. 
Hmmm. może do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć????

Napisano: Poniedziałek, 30.06.2014, 22:34:45

Cytat: raby
Brak VW i Audi 
Ojj coś wrzucę w galerię, tylko się pozbieram po wczasach ;p

Strony: 1 ... 8 9 [10]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Zlot Internetowego Klubu Seata 2014
Skocz do: