Powiem szczerze że ciężko się czyta takie bzdury....
1.compsport
2.Aligator
3.TTC
Compsport nie ma pojęcia??Człowieku ta firma od 5 lat obsługuje 38 autoryzowanych salonów Audi w Polsce
Wystroiła na chwile obecną najmocniejsze s4 rs4 b6 w Polsce
Zdecydowanie wychodzą na prowadzenie w silnikach TFSI co można sprawdzić
Jeśli chodzi o diesla maja 12 letni bagaż doświadczeń
Jako 3 firma w europie zrobiła r32 golfa V 2009 r na DSG .Mowa oczywiście o założeniu TURBO
Jak ja robiłem 3 miesiące temu leona Fr dzwoniłem do TTC dostałem informację że nie robią z DPF że można go usunąć.
Panowie a czy ktokolwiek powiedział wam że to nie jest takie łatwe po drugie jakbyśmy chcieli pojechać np do Berlina złapie nas Policja samochodem który był wyposażony w DPF i go nie ma 1000euro mandat i zabierają dowód do momentu ponownego założenia w AUTORYZOWANYCH SERWISIE .Musi być potwierdzenie lub FV.Informacja pewna na 100% pytałem policjanta właśnie w ty mieście.
80% programów w TTC to gotowce .Znacie może historie TTC ??Nie będę się rozpisywał ale ktoś kto siedzi w temacie wie.
Nie wspomnę już o 3 krotnym mistrzu Polski LUPO i 2 krotnym mistrzu Polski Golf 1
Jeśli chodzi o DPF tłumaczenie się że lipnie działa po sofcie albo szybciej się psuje jest BZDURĄ
Panowie nie potrafią tego zrobić (limiter temp.spalin)
Blagam niech kazdy jezdzi sobie gdzie chce robie boxy sroxy chipy pipy ale prosze nei piszcie ze takie firmy jak compsport nie maja pojęcia bo to oni jako jdni z pierwszych zapoczątkowali ere szybki diesli po softach czy pozniej jako pierwsi na duzych turbinach.
Zapytajcie czy firma TTC robi edc17 lub MED17 z TP hhaha
Daniel zajął się EVO i przy tym niech zostanie.
Robi programy w Dynamice ok bo nie szanuje swojej pracy .Kazdy najlepiej by zaplacil 300zł za soft ale nei każdy pójdzie za tyle robić
Zresztą moje słowa nie są reklamą bo oni już jej nie potrzebują ani nie są oparte kłamstwem bo wystarczy zobaczyć jakie jest 99% opini i o tej czy innej dobrej firmie.
zawsze niestety znajdzie się ktoś mądrzejszy.Proponuję otworzyć firmę "zbijesz kokosy"
Pozdro