+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Wymiana włącznika awaryjnych
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wymiana włącznika awaryjnych  (Przeczytany 7218 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Majcin
Gość

« Piątek, 11.04.2008, 22:10:00 - NIEPRZECZYTANA »

Czy ktoś wyjmował włącznik awaryjnych w Leonku?? Jak się do tego zabrać ?? Czy wystarczy normalnie go podważyć i wyjdzie czy trzeba jesczez coś rozbierać ??

Napisano: Czwartek, 10.04.2008, 21:04:05

Widzę że nikt nie wyjmował, zdałem się sam na siebie i teraz już wszystko gra :D

nie chciałem czegoś połamać także dla ułatwienia wyjąłem pustą zaślepkę i całą ramkę odchyliłem u góry jest na wcisk dolnej części nie udało mi sie zdjąć

powinno pójść łatwo poprzez włożenie śrubokręta i odchyleniu do siebie ( jak włącznik będzie mocno siedział zaślepka z trójkątem może spaść)

u mnie mocno siedział bo blaszka mocująca zaczepiła o element zaznaczony strzałką jak stanie sie Wam tak jak mi to cofamy trochę włącznik, przez otwarcie uchwytu na napoje jest trochę miejsca aby ową blaszkę przygiąć ... wyjmujemy włącznik

zmieniamy włącznik wciskamy i działa :)

Jeśli sprzedadzą Wam włącznik o większej zaślepce to nie ma co panikować zmieniacie ze starego :)

NR katal. 1M0 941 509 B
macius1 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Leon 2002 1.4

« Odpowiedz #1 - Sobota, 14.01.2017, 17:46:45 - NIEPRZECZYTANA »

prześlijcie jakieś fotki jak to zrobić.Musze wymienić też zamek dżwi przednich lewych i morze jakieś fotki jak to zrobić.Z góry dziękuje.
« Ostatnia zmiana: Sobota, 14.01.2017, 17:52:36 wysłane przez macius1 » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Wymiana włącznika awaryjnych
Skocz do: