+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Car Audio» szukam info o zintegrowanym radiu Altea/ Toledo
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: szukam info o zintegrowanym radiu Altea/ Toledo  (Przeczytany 4067 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
misza Mężczyzna
Auto Emocion
Świeżak

Samochód: Altea, Leon 5F FR 2.0 TDI DSG

« Sobota, 06.10.2007, 21:14:56 - NIEPRZECZYTANA »

witam niedawno zakupiłem sałatke altea z fabrycznym radyjkiem mam zamiar rozbudowac nieco system dźwiękowy (wzmaczniacz, subwoofer) ale nie mam pojęcia jakie ma możliwości to radyjko - (czy są z tyłu jakieś wtyczki gniazdka sygnałowe na wzmaczniacz, czy jest przewód remote lub możliwość podłączenia zmieniarki itd.) każdego z klubowiczów, który ma jakieś zdjęcia, materiały, linki o zintegrowanym radyjku (w wersji cd) proszę o info ewentualnie co da mi zmiana na radyjko z mp3 ?
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 15.10.2007, 21:55:22 wysłane przez misza » Zapisane

Altea - najładniejszy samochód zlotu - Borsk 2008
dominik Mężczyzna
SEATpassion
Użytkownik

Samochód: Toledo 1M

« Odpowiedz #1 - Niedziela, 07.10.2007, 10:45:54 - NIEPRZECZYTANA »

Z tego co pamiętam galeria tonów albo dźwięku robiła altee na komponentach sony ale to był democar,ale mozna coś podpatrzyć i dodać na własne potrzeby ;)

http://www.autohifi.pl/?art=/ah/200508/1_HiFi/3_instalacje/15
« Ostatnia zmiana: Niedziela, 07.10.2007, 16:17:43 wysłane przez dominik » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Car Audio» szukam info o zintegrowanym radiu Altea/ Toledo
Skocz do: