+  Internetowy Klub Seata
|-+  Fora sponsorowane» TuneUP» ogolne wirusowanie
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: 1 2 [3] 4 5 6   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ogolne wirusowanie  (Przeczytany 87536 razy)
rob555
Moderator Działu

« Odpowiedz #30 - Poniedziałek, 18.06.2007, 21:38:11 - NIEPRZECZYTANA »

Rozmawialem z Aligatorem i da dobre znizki jak bedzie kilka aut. A do Wawy to pewnie do Rogala? Nic do chlopa nie mam ale wezcie sobie pod uwage ze pozniejsze korekty czy cokolwiek i dymacie 300km w jedna strone.....

hybrydowe turbiny, wtryski, chipy na ulice i do sportu
Diagnostyka i serwis mechaniczny aut koncernu VAG

Nowa siedziba  - Przemian 2 (boczna od Starogardzkiej)
www.tune-up.pl
paolo
Gość

« Odpowiedz #31 - Poniedziałek, 18.06.2007, 21:44:27 - NIEPRZECZYTANA »

pierwsza opcja byla ze jade z 3 znajomymi do Compsportu jednak wycofali sie.
Samemu chcialem wszedzie 1500 zl.
Chcialem do Aligatora ale wolny termin...lipiec a ja jestem taki ze wszystko juz musze miec :P
Masters Katowice (drugi oddzial Digitech) kiepska opinia bo podobno gotowce wgrywaja.
Juz mam taki mentlik w glowie ze jade do Diagtronikow z chlopakami bo cenowo dobrze jest a opini nie znam nie slyszalem dobrych ale negatywnych tym bardziej
KKKKris Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Leon '04 ASZ, Grand Vitara 2007 DDiS

« Odpowiedz #32 - Poniedziałek, 18.06.2007, 21:53:13 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "paolo"
Juz mam taki mentlik w glowie ze jade do Diagtronikow z chlopakami bo cenowo dobrze jest a opini nie znam nie slyszalem dobrych ale negatywnych tym bardziej

Sadzac po forum to cos wiedza. Ale to moje prywatne zdanie wyrobione na podstawie czytania forum Diagtronika.

oli222
Gość

« Odpowiedz #33 - Poniedziałek, 18.06.2007, 22:29:11 - NIEPRZECZYTANA »

Diagtronik to nie są przypadkowi ludzie, siedzą w temacie wiele lat i dlatego oni są kandydatem do robienia naszej akcji :)
vertor Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza Sport '01, 1.9 TDI ASV

« Odpowiedz #34 - Wtorek, 19.06.2007, 07:44:59 - NIEPRZECZYTANA »

Ja jednak poczekam do jesieni ew przyszlego roku i moze wtedy bedzie podobna akcja u Aligatora to sie podepne :)

Ibiza Sport TDI ASV
rob555
Moderator Działu

« Odpowiedz #35 - Wtorek, 19.06.2007, 08:41:29 - NIEPRZECZYTANA »

Diagtronik i Tora to tez klasa sama w sobie.
Tylko widzicie chlopaki w czym rzecz. Macie dobrego tunera pod nosem a dygacie 300km w jedna strone. Teraz wez za pol roku cos zacznie sie krzaczyc...przeplywka turbo czy inne. Jak tuner zrobi chipsa to tez przejmuje niejako odpowiedzialnosc za to by to auto jezdzilo dobrze. Wiec co bylo ruszane co nie i wie jak diagnozowac. Wiec rozumiem ludzi ktorzy jada 500km  bo nie ma u nich w okolicy nikogo sensownego. Ale majac pod nosem COMPSPORT czy ALIGATORA to bym do wawki nie jechal. Oczywiscie to moje prywatne zdanie....

www.tune-up.pl
oli222
Gość

« Odpowiedz #36 - Wtorek, 19.06.2007, 09:21:17 - NIEPRZECZYTANA »

Rob bardzo slusznie myslisz ale troche samolubnie, czy nie sluszniej jest zrobic w duzej grupie ze spora znizka zamiast samemu a blizej? Nawet liczac koszta paliwa, oplaca sie to bardzo - po to sie robi takie akcje :)
spons Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza TDI+ 170KW

« Odpowiedz #37 - Wtorek, 19.06.2007, 12:20:53 - NIEPRZECZYTANA »

Sorka chlopaki, nie czytalem dokladnie tamtego tematu, myslalem ze chlopcy robia w CS tak jak to bylo w temacie :oops: Robert ma racje, dymac potem 300-500km zeby cos dostroic mija sie z celem... Glupia zmiana N75 i w gorszym przypadku trzeba stroic bo turbo moze pompowac za duzo lub za malo w zwiazku z inna charakterystyka zaworka... Zadzwoncie do Aliego i spytajcie jaka promocje zrobi wam za 5 aut (tyle chyba dacie rade zebrac), mysle ze sie bez problemu dogadacie.

rob555
Moderator Działu

« Odpowiedz #38 - Wtorek, 19.06.2007, 13:05:10 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "oli222"
Rob bardzo slusznie myslisz ale troche samolubnie, czy nie sluszniej jest zrobic w duzej grupie ze spora znizka zamiast samemu a blizej? Nawet liczac koszta paliwa, oplaca sie to bardzo - po to sie robi takie akcje :)

Ali tez zrobi promocje jak pojedzie sie w kilka aut......
Mysle ze cena bedzie podobna a zrobi hamowanie na MAHA...
Dzwoncie..

www.tune-up.pl
vertor Mężczyzna
Użytkownik

« Odpowiedz #39 - Wtorek, 19.06.2007, 13:45:54 - NIEPRZECZYTANA »

rob jak myslisz ile wynosi cena FMIC przy jednoczesnym robieniu softu ?? Mozna liczyc wtedy na jakies znizki ?

Ibiza Sport TDI ASV
wizz
Gość

« Odpowiedz #40 - Wtorek, 19.06.2007, 13:49:24 - NIEPRZECZYTANA »

Dzwońcie, dzwońcie! Tylko wtedy możecie się dowiedzieć z pierwszej ręki... ;)

No, chyba, że chcecie u Roba robić :)
paolo
Gość

« Odpowiedz #41 - Wtorek, 19.06.2007, 14:08:52 - NIEPRZECZYTANA »

tak tylko jak podskoczymy do Wawki mamy cene dobra bo 10 autek a na slasku cena 1500 dla jednego  :neutral: to chyba nie wezmie ponizej 1000 zl jak podstawimy 2 autka bo tyle ze slaska jest. Druga sprawa ze jak pytalem 2 tygodnie temu to mial terminy na lipiec wiec bardzo zadlugo ;)

Czwartek 28.06.2007 zbiorka w Diagtroniku :)
spons Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza TDI+ 170KW

« Odpowiedz #42 - Wtorek, 19.06.2007, 14:21:53 - NIEPRZECZYTANA »

Nawet gdyby wzial po 1200 za 2 auta to tak czy siak sie oplaca bo droga do wawy wyjdzie cie przynajmniej 200zl ;-) No i blizej troszke :mrgreen:

Vertor, jakbys robil cooler, big turbo, wtryski i jeszcze jakies peirdoly to pewnie program bylby za jakas symboliczna kwote ;-) Sam cooler to cienka karta przetargowa ;-)

vertor Mężczyzna
Użytkownik

« Odpowiedz #43 - Wtorek, 19.06.2007, 16:43:11 - NIEPRZECZYTANA »

Vertor, jakbys robil cooler, big turbo, wtryski i jeszcze jakies peirdoly to pewnie program bylby za jakas symboliczna kwote ;-) Sam cooler to cienka karta przetargowa ;-)

Tja ale ja tylko pytalem ile takie cos kosztuje i tak mnie raczej nie bedzie stac :D
A z tego co wiem najslabszym ogniwem w tej chwili jest wlasnie IC, jednak z tego co sie orientuje to i tak wydatek ponad 2k wiec raczej i tak sie nie skusze bo mi portwel nie pozwoli :(

@paolo przeciez Ali bierze od IKS 1200 a nie 1500 wiec nie wprowadzaj za duzych bledow :D

Ibiza Sport TDI ASV
Miro Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: BMW E91 318D 2009

« Odpowiedz #44 - Wtorek, 19.06.2007, 17:21:23 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "vertor"
przeciez Ali bierze od IKS 1200 a nie 1500 wiec nie wprowadzaj za duzych bledow
Dokładnie tak(no chyba że coś się nagle zmieniło?),a ja płaciłem 1100 i byliśmy w dwa auta.
Po drugie,jak Was się zjedzie do Janek 10 aut,to ile czasu Tora poświęci na jedno auto?
Podejrzewam że o strojeniu na drodze możecie zapomnieć no i wyniki nie będą mierzone na Maha.

Takie jest moje zdanie w tej sprawie.
Strony: 1 2 [3] 4 5 6   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Fora sponsorowane» TuneUP» ogolne wirusowanie
Skocz do: