+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Car Audio» Kable do głośników tylnych
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kable do głośników tylnych  (Przeczytany 5621 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tomashleezon
Gość

« Czwartek, 10.05.2007, 15:19:58 - NIEPRZECZYTANA »

Szukałem takiego tematu i nie znalazłem, mam nadzieję, że szukałem dobrze..., mianowicie, chcę sobie założyć głośniki do tylnych drzwi, sprawdziłem kabelki w kostce iso przy radiu i są wszystkie, tak więc zrzuciłem boczki z drzwi tylnych, ale niestety kabelków głośnikowych tam nie widzę  :? Czy wie ktoś może gdzie one mogą się kończyć?? Ewentualnie gdyby mógł mnie ktoś poinstuować jak poprowadzić nowe kabelki od wtyczki do drzwi, bo mam około 50m nowego super kabla głośnikowego beztlenowego...

Z góry dzięki za pomoc. :pub:
Leemarvin Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Cordoba '99, 1.4 AEX + Gofer BMN

« Odpowiedz #1 - Czwartek, 10.05.2007, 15:41:02 - NIEPRZECZYTANA »

Od radia, przez progi, aż po drzwi tylne. Aż tak trudno wymyślić? przeciez dachem nie bedziesz ich puszczał. Oryginalne kończą się chyba za kostką.

Nowe części do Seat`a i innych aut, tel. 500-48-10-10
tomashleezon
Gość

« Odpowiedz #2 - Czwartek, 10.05.2007, 16:17:30 - NIEPRZECZYTANA »

Wiem, ze od radia, przez progi az po drzwi, ale chodzi mi o to, gdzie i jak najlepiej dojść w przodzie, zeby nie rozbierać całej konsoli - co więc mam porozbierać...

[ Dodano: 2007-05-12, 19:18 ]
Wygłuszyłem już wszystkie drzwi, ale jest zgryz, jak chciałem zmienić głośniki z przodu to okazało się, że są przynitowane, a ponadto dochodzą do nich aż 4 kabelki..., rozkładam ręce i w poniedziałek jadę chyba na serwis... :los:
bruno1
Gość

« Odpowiedz #3 - Sobota, 12.05.2007, 19:07:18 - NIEPRZECZYTANA »

kabelki do tylnych głosników koncza sie w słupku środkowym
tomashleezon
Gość

« Odpowiedz #4 - Sobota, 12.05.2007, 19:11:42 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "bruno1"
kabelki do tylnych głosników koncza sie w słupku środkowym

Hmmm... Troche tam szukałem, ale nie wiem już gdzie są..., poza tym jak zdjąłem tą gumkę, (tunel, którym lecą kable do drzwi) to tam są jakieś kostki...
bruno1
Gość

« Odpowiedz #5 - Niedziela, 13.05.2007, 19:00:54 - NIEPRZECZYTANA »

Właśnie, kabelki kończa sie kostką. Jak sobie dobrze przypominam, ta na samej górze jest od głośnika. Ja znalazłem je za pomocą starego głośnika i kabelków.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Car Audio» Kable do głośników tylnych
Skocz do: