Strony: [1] 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: panel sterowania nawiewu od golfa do ibizy?  (Przeczytany 12097 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
leszem
Użytkownik

Samochód: Ibiza '95, 1.4 ABD

« Poniedziałek, 05.02.2007, 00:23:44 - NIEPRZECZYTANA »

witam po dłuższej nieobecności  :pub: mam pytanko, czy takowy panel http://www.allegro.pl/item163653402_panel_strowania_nawiu_golf_iii_.html przypasuje do ibi, chciałbym zmienić tylko sam przód pozdrawaim

Ibiza 1.4/95 ABD

Czarna jak smoła
uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

Samochód: Audi A8 4.2 40V 310KM+2x Seat Cordoba 1.4 AEX

« Odpowiedz #1 - Poniedziałek, 05.02.2007, 08:09:40 - NIEPRZECZYTANA »

cos nie bardzo chyba

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....<br />CCCO A8 4.2 40V 310KM<br />
heartless Mężczyzna
Moderator

Samochód: Ibiza '94 AAZ

« Odpowiedz #2 - Poniedziałek, 05.02.2007, 09:37:31 - NIEPRZECZYTANA »

Nie liczyłbym na to, ż będzie pasował. Jeśli już, to szukaj od polo. (ktoś na forum sprzedaje angola na części..)

Ibiza 1,9 TD (AAZ) '94                               
uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

« Odpowiedz #3 - Poniedziałek, 05.02.2007, 09:58:55 - NIEPRZECZYTANA »

no ale po co to komu w polo bedzie na zielono swieciło poza tym bedzie to samo w tym z golfa bedzie lewe pokretło wychodziło nie na zakres zera takze po co cos zmieniac? Kup od seata ewentyalnie od polo ale to bedzie zeilone

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....<br />CCCO A8 4.2 40V 310KM<br />
heartless Mężczyzna
Moderator

« Odpowiedz #4 - Poniedziałek, 05.02.2007, 11:41:39 - NIEPRZECZYTANA »

w tym od polo wystarczy zmienić folię zielona na czerwoną - żarówki i tak świecą światłem "białym" :) A folię to sobie samemu można nawet wyciąć..

Ibiza 1,9 TD (AAZ) '94                               
piguu
Gość

« Odpowiedz #5 - Poniedziałek, 05.02.2007, 12:15:32 - NIEPRZECZYTANA »

Witam!
Wiem, że pamel od polo pasuje do IBI, chodzi tylko o podświetlanie które w przypadku polo jest zielone. leszem, co masz na myśli pisząc, że chcesz zmienić tylko sam przód ?? Jeśli chodzi Ci tylko o przedni panel to mam taki i to nawet od Ibi + czerwone podświetlanie  ;-) Jeśłi chcesz to mam tez od polo  w pełni kompletny, i nie za 100 tylko o wiele taniej - czego sie nie robi dla klubowiczów  :ok:

pozdrawaiam
uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

« Odpowiedz #6 - Poniedziałek, 05.02.2007, 15:46:34 - NIEPRZECZYTANA »

ale od golfa nie pasuje na pewno

leszem
Użytkownik

« Odpowiedz #7 - Poniedziałek, 05.02.2007, 15:49:22 - NIEPRZECZYTANA »

Panowie dzięki za odpowiedź, ale chodziło mi tylko o wyglad zewnętrzy , bo chyba przyznacie, że ten od golfa jest ciut ładniejszy (z całym szacunkiem dla seatów) no i ma niezłe podświetlenie, ale to nie problem bo jak tylko słonko wyzej zaświeci to zabieram sie za moja Izunię i też będzie ładnie świeciła Pozdro i wielkie  :pub:  (tylko nie wiem jakie kto lubi)  :mrgreen:

Ibiza 1.4/95 ABD

Czarna jak smoła
uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

« Odpowiedz #8 - Poniedziałek, 05.02.2007, 17:31:30 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "leszem"
Panowie dzięki za odpowiedź, ale chodziło mi tylko o wyglad zewnętrzy , bo chyba przyznacie, że ten od golfa jest ciut ładniejszy (z całym szacunkiem dla seatów) no i ma niezłe podświetlenie, ale to nie problem bo jak tylko słonko wyzej zaświeci to zabieram sie za moja Izunię i też będzie ładnie świeciła Pozdro i wielkie  :pub:  (tylko nie wiem jakie kto lubi)  :mrgreen:

nie przyznamy bo swieci na zielono jak w wiekszoisci samochodów poza tym jakis taki o nie wiadomo jaki

heartless Mężczyzna
Moderator

« Odpowiedz #9 - Poniedziałek, 05.02.2007, 20:26:54 - NIEPRZECZYTANA »

Mnie też się bardziej podoba od Ibi - gładki, bez cudowania - taki bardziej styl "ikea" ;)

Ibiza 1,9 TD (AAZ) '94                               
leszem
Użytkownik

« Odpowiedz #10 - Poniedziałek, 05.02.2007, 22:34:28 - NIEPRZECZYTANA »

Panowie przecież nie mówię o polo tylko o czyms takim http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c88661fa2cd1f83.html ale w końcu nie każdemu to musi się podobać chociaż tego niebieskiego w środku powinno byc więcej

Ibiza 1.4/95 ABD

Czarna jak smoła
heartless Mężczyzna
Moderator

« Odpowiedz #11 - Poniedziałek, 05.02.2007, 23:39:07 - NIEPRZECZYTANA »

Pytałeś, czy będzie pasował - napisaliśmy Ci, że nie i podaliśmy propozycję, że od polo będzie pasował. O co jeszcze chodzi?

Ibiza 1,9 TD (AAZ) '94                               
leszem
Użytkownik

« Odpowiedz #12 - Poniedziałek, 05.02.2007, 23:46:55 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "heartless"
Pytałeś, czy będzie pasował - napisaliśmy Ci, że nie i podaliśmy propozycję, że od polo będzie pasował. O co jeszcze chodzi?

Ustosunkowałem się tylko do  wypowiedzi, w której pisało o polo i zielonym podświetleniu. A że wszelkie wątpliwości zostąły rozwiane proponuję zamknąc temat.

Ibiza 1.4/95 ABD

Czarna jak smoła
heartless Mężczyzna
Moderator

« Odpowiedz #13 - Wtorek, 06.02.2007, 12:53:17 - NIEPRZECZYTANA »

Nie zamykamy - może jeszcze ktoś będzie pytał :)

Ibiza 1,9 TD (AAZ) '94                               
DARCIO79 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: SEAT IBIZA 1.4iSE, 99

« Odpowiedz #14 - Sobota, 05.05.2007, 14:54:38 - NIEPRZECZYTANA »

Witka! A ja Wam napisze ze pasuje od Golfa III do Ibizki poniewaz zakupilem sobie taki panel nawiewu (tylko przod z folia plexi na pokretla i z plastikami dwoma) za calkiem male pieniazki i wszystko PASUJE. Napisze takze ze ma ladniejszy wyglad niz ten oryginalny z Ibi i ma lepiej rozwiazany problem z oswietleniem panelu. Pozdrawiam.

[ Dodano: 2007-05-05, 15:55 ]
Oczywiscie sie wszystko zgadza oprocz zera na regulacji szybkosci nawiewu ale dla mnie to nie problem.

[ Dodano: 2007-05-06, 12:02 ]
Aha no i oczywiscie mam wrzucone 9 diod koloru niebieskiego pod pokretla.
Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Ogrzewanie, klimatyzacja. wentylacja» panel sterowania nawiewu od golfa do ibizy?
Skocz do: