+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Ogólne» Dystanse a łożyska
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Dystanse a łożyska  (Przeczytany 3236 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tominator
Gość

« Poniedziałek, 22.01.2007, 00:04:47 - NIEPRZECZYTANA »

Zalożyłem właśnie oryginalne  3cm dystanse VW na tył. Słyszałem że po nich szybko siadają łożyska, czy miał ktoś coś takiego i czy to jest prawda?
uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

Samochód: Audi A8 4.2 40V 310KM+2x Seat Cordoba 1.4 AEX

« Odpowiedz #1 - Poniedziałek, 22.01.2007, 00:08:30 - NIEPRZECZYTANA »

nie wiem mam dystanse z tylu 2 cm i od 4 lat nic sie nie dzieje z moimi łozyskami

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....<br />CCCO A8 4.2 40V 310KM<br />
_sobol_
Świeżak

« Odpowiedz #2 - Środa, 18.07.2007, 09:45:38 - NIEPRZECZYTANA »

Mam ogromną prośbę: Czy mógłby mi ktoś podać dokładne wymiary dystansów na tył? Mam możliwość zlecenia wytoczenia dystansów za przysłowiowe piwo więc jeśli uda mi się zdobyć ich wszystkie niezbędne wymiary, będę mógł wystawić lekko tylne kółka, które schowały się przy felach z ET40 :-(
A to zawsze lepiej niż płacić na allegro za dystanse 150-200 pln
Tominator
Gość

« Odpowiedz #3 - Czwartek, 19.07.2007, 10:31:23 - NIEPRZECZYTANA »

Otwor wewnetrzny 47mm zewnetrzny 57,1mm, średnica równa średnicy bębna, otwory to wiadomo 4x100 jezeli chodzi o 6k i w zależności jaką grubość chcesz bo jak 15mm lub wiecej to albo kupujesz długie śruby albo dokupujesz dodatkowe i robisz dodatkowe otwory w dystansie - jak na mój gust to zrobienie dystansu to nie jest taka prosta sprawa i troche czasu tokarzowi wprawnemu zejmie
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Ogólne» Dystanse a łożyska
Skocz do: