+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Ogólne» Jestem na kupnie Ibizy 1.9 GT TDI Prosze o pomoc
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Jestem na kupnie Ibizy 1.9 GT TDI Prosze o pomoc  (Przeczytany 3422 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kajtek87 Mężczyzna
Użytkownik

« Środa, 18.10.2006, 19:17:54 - NIEPRZECZYTANA »

Jestem na kupnie ibizy z roku 99 silnik 1.9 TDI 110KM nie mialem wczesniej  takiej furki wiem ze sa te silniczki bardzo oszczedne i chcialem si edowiedziec od was jakies porady na co zwrocic uwage przy kupnie!!Z góry dzieki za odpowiedzi jezeli macie cos ciekawego co moze mi sie przydac przy kupnie jakies porady itp to bardzo prosze !!
chcialbym dodac ze przebieg jest 145000 jest on realny??

[ Dodano: 2006-10-21, 08:27 ]
Szkoda ze na takiej fajnej stronie>> "Internetowy Klub Seata"  nikt nie umi nic napisac na takie proste pytania albo chociarz podac link jak juz bylo gkiedys gdzies to pisane!!!!!!!!!!
qsin
Gość

« Odpowiedz #1 - Sobota, 21.10.2006, 10:57:45 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "Kajtek87"
Szkoda ze na takiej fajnej stronie>> "Internetowy Klub Seata" nikt nie umi nic napisac na takie proste pytania albo chociarz podac link jak juz bylo gkiedys gdzies to pisane!!!!!!!!!!

A ja uwazam ze szkoda ze ktos taki fajny jak "Kajtek87" nie umie użyc opcji "szukaj".
Duzo bylo na ten temat pisane - sam sporo pisalem - ale jak nie umiesz albo nie masz czasu tego znalesc i poczytac to nie miej pretensji do innych...
Miro Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: BMW E91 318D 2009

« Odpowiedz #2 - Sobota, 21.10.2006, 11:28:35 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "qsin"
ale jak nie umiesz albo nie masz czasu tego znalesc i poczytac to nie miej pretensji do innych...
Święta prawda. Wysil się trochę i poszukaj bo takie tematy już były!
Tak na marginesie to nawet się z nami nie przywitałeś  :neutral:

To tyle w tym temacie.
heartless Mężczyzna
Moderator

Samochód: Ibiza '94 AAZ

« Odpowiedz #3 - Sobota, 21.10.2006, 13:07:43 - NIEPRZECZYTANA »

Kajtek87, zadajesz dziwne pytania... Skąd możemy wiedzieć z Twojego opisu, czy przebieg realny? Sam to powinieneś ocenić, a jak się nie znasz to pogadać z mechanikiem jakimś i za 100 PLN to on Ci dużo powie o konkretnym aucie. Oczywiście i tak wszystko wychodzi dopiero w eksploatacji, więc kupno auta to ZAWSZE jakieś tam ryzyko (nawet jak nowy kupujesz). To tylko maszyna (chociaż do swojej jestem cholernie przywiązany). Jeśli szukasz informacji na szybko to lepiej ich SZUKAĆ, niż zadawać pytania. Duuuużo na naszym forum jest o TDI-kach..

Ibiza 1,9 TD (AAZ) '94                               
Kajtek87 Mężczyzna
Użytkownik

« Odpowiedz #4 - Niedziela, 22.10.2006, 19:54:50 - NIEPRZECZYTANA »

No z tym szukaniem wsumie za bardzo nie mialem czasu a myslalem ze ktos mi cos napisze!!
Ale forum i stronka i uzytkownici z ktorymi do tej pory rozmawialem sa bardzo ok i słuza pomoca jak tylko wiedza wiec mysle ze nikt nie jest zly ze tak napisałem ! Poprawie sie  :oops:
Pozdrawiam
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Ogólne» Jestem na kupnie Ibizy 1.9 GT TDI Prosze o pomoc
Skocz do: