+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Nadwozie i wnętrze» mieszek hamulca recznego
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: mieszek hamulca recznego  (Przeczytany 5428 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
SMERU
Gość

« Wtorek, 12.09.2006, 08:57:30 - NIEPRZECZYTANA »

mieszek ten u mnie na raczce jest powycierany i chcialbym go wymienic. zdejmowal go juz ktos? patrzylem u siebie to chyba jest przyklejony do raczki, zawsze mozna oderwac na sie ale moze ktos juz to robil i ma doswiadczenie, zeby nie popelnic bledu. co byscie polecili np. z allegro do ibi 98 benzynka 1.4
the_ozyrys Mężczyzna
Administrator

Samochód: Toyota RAV4

« Odpowiedz #1 - Wtorek, 12.09.2006, 09:26:19 - NIEPRZECZYTANA »

U mnie ( '98 ) nie jest przyklejony, tylko nasunięty i scisle przylega... Sprobuj zsunąć...
taz Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Psytt 3BG '02, 1.9TDI/Mitsubishi Pajero III '02, 3.2 DID

« Odpowiedz #2 - Środa, 13.09.2006, 20:43:07 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "the_ozyrys"
U mnie ( '98 ) nie jest przyklejony, tylko nasunięty i scisle przylega... Sprobuj zsunąć...

U mnie jest tak jak u smera
Jesli nie jest ci potrzebna stara to przejedz nozem po szfach
rozpolowi ci sie i po sprawie
przy zdejmowaniu pamietaj zeby zdjac taka zaslepke przy przycisku zwalniacym hamulec
jesli juz zdejmiesz to polecam szmatke + benzyna ekxtrakcyjna i szorowanie zeby klej zeszedl
teraz mam tylko wsuniete a nie przyklejone

:google:
Wolf
Gość

« Odpowiedz #3 - Środa, 13.09.2006, 20:54:54 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "SMERU"
co byscie polecili np. z allegro do ibi 98 benzynka 1.4

Na alegro ofert mieszków jest sporo ale nie wiem jak z jakością. Może popytaj najpierw u dobrych tapicerów czy są w stanie zrobić taki mieszek na wzór starego. Jeżeli bywasz od czasu do czasu w Radomiu to tam za marketem Carrefur jest bardzo dobry tapicer, który obszywał mi parę rzeczy w domu i jakościowo i cenowo jest super. Jakbyś chciał dam ci dokładniejsze namiary :czytaj:
punchoo Mężczyzna
Po 40-tce człowiek ma...
Moderator

Samochód: Honda Civic IX 1.8 HB, Renault Megane 2 CC 2.0 16V, YAMAHA Majesty YP400 '11 była Cordoba '97 1.4 AEX

« Odpowiedz #4 - Czwartek, 14.09.2006, 05:38:25 - NIEPRZECZYTANA »

Miro, - miałem u tego kolesia kiedyśłykać.

Cordoba 1.4 '97/98 AEX
Nie Jeździj Szybciej, Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać :satan: - SEAT Cordoba 1.4 '97/98 AEX - HONDA Civic IX 1.8 '14

SMERU
Gość

« Odpowiedz #5 - Czwartek, 14.09.2006, 09:07:32 - NIEPRZECZYTANA »

no i zamowilem u tego sprzedawcy allegro: janusz339. jak sprawdzone i polecone to chyba warto. wybor kolorow ma duzy wiec to plus, cena ok, szkoda tylko ze to skora naturalna.
Jamnik5 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Cordoba, 2000, 1.4

« Odpowiedz #6 - Piątek, 05.09.2014, 20:59:45 - NIEPRZECZYTANA »

Cześć,

Mam pytanie o mieszek dla hamulca ręcznego z tej aukcji http://allegro.pl/seat-mieszek-i-hamulec-cordoba-1-toledo-ibiza-i4492726559.html

Tak wygląda hamulec ręczny w mojej cordobie http://s11.postimg.org/9kmb2bewj/reczny.jpg

Wiem, że w środku syf, ale tak wyglądała bezpośrednio po zakupie i teraz ogarniam ją :)

Czy mieszek dla hamulca ręcznego dostępy na powyższej aukcji da się zamontować do mojej cordoby? Jakoś nie widzę opcji żeby go tam wepchnąć, ale się nie znam wiec Was pytam o pomoc, dzięki pozdrawiam.

od KYS: Przed zadaniem pytania sprawdź co jest na forum! Przeczytaj regulamin i wstawiaj poprawnie zdjęcia.
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 08.09.2014, 09:17:20 wysłane przez KYS » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Nadwozie i wnętrze» mieszek hamulca recznego
Skocz do: