+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Nadwozie i wnętrze» regulacja pokrywy bagażnika
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: regulacja pokrywy bagażnika  (Przeczytany 3404 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
marcin30
Gość

« Poniedziałek, 07.08.2006, 18:19:29 - NIEPRZECZYTANA »

Witam czy może ktoś wie jak regulować pokrywę bagażnika od jakiegoś czasu coś mi stuka w bagażniku myślę że to pokrywa są naniej gumowe regulatory ale nie wiem czy je się wyciąga czy wykręca nie chciałbym czegoś uszkodzić .A może coś innego wala się po bagażniku , byłem u mechanika zawieszenie ok czy może ktoś ma podobny przypadek? Mam Seata ibizę IV. :satan:
Kant1242
Gość

« Odpowiedz #1 - Poniedziałek, 07.08.2006, 18:41:30 - NIEPRZECZYTANA »

Może to półka, w moim modelu 97-99 powinna mieć takie dwie gumki które są przymocowane do plastkików na których spoczywa, ewentualnie jej dwa "zawiasy" też mają gumki ażeby ciasno siedziała. Może to to :idea:
MacieQ84
Gość

« Odpowiedz #2 - Poniedziałek, 07.08.2006, 22:17:31 - NIEPRZECZYTANA »

ja mam ibize II i po wycieczne do lublina ~350km z 2 ponad wymiarowymi polkami tez mi cos zaczelo klupac. okleilem tasma ten bolec co wystaje i przestalo. wiec juz wiem ze to zamek halasuje ale niewiem jak sie tergo pozbyc :) sprobuj podobnie zrobic i sie dowieszczy to to  :pub:
KKKKris Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Leon '04 ASZ, Grand Vitara 2007 DDiS

« Odpowiedz #3 - Wtorek, 08.08.2006, 16:43:38 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "MacieQ84"
okleilem tasma ten bolec co wystaje i przestalo. wiec juz wiem ze to zamek halasuje ale niewiem jak sie tergo pozbyc

ten bolec ma regulacje. zdejmij plastikowa nakladke i pod spodem znajdziesz sroby ktore mocuja bolec. Zwroc uwage ze sa tam takie kreseczki i sprobuj popuscic sruby i przesunac zaczep np o jedna kreske.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Nadwozie i wnętrze» regulacja pokrywy bagażnika
Skocz do: