+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Elektryczne szyby, lusterka» Seat Exeo elektryczne szyby
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Seat Exeo elektryczne szyby  (Przeczytany 7937 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bart123412 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Exeo 2011 2.0 120Km

« Sobota, 12.09.2015, 18:37:32 - NIEPRZECZYTANA »

Mam problem z szybą pasażera(przód).Działa tylko z panelu kierowcy.Pozostałe funkcjonują OK.
savik18 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: seat exeo st 2010 1.8 tsi

« Odpowiedz #1 - Niedziela, 07.05.2017, 17:38:19 - NIEPRZECZYTANA »

witam
seat exeo st 1.8 tsi 2010
mam problem z elektrycznyi szybami, mianowicie..
przestały działać , z przodu i z tyłu. sprawdzałem bezpieczniki-ok , żadnych błędów na komputerze, moduł komfortu raczej ok. auto suche czyste, kabelki  i wtyczki ok. podświetlenie na włącznikach szyb działa.
niedługo po zauważeniu usterki .. jadąc robiąc troszkę dłuższą trasę zaczęły działać , lecz na drugi dzień już lipa .. od nowa ani widu ani słychu.
drążąc temat na google znalazłem podobne objawy w bliźniaku audi a4 b7 .. piszą że aku. lecz po 8 godzinnym ładowaniu małym prądem nadal nic.
czy może to być wina rozładowanego aku . lub już małego prądu.. ktoś kiedyś napisał że jak ma mało mocy to rozłącza sie układ el. szyb lub podświetlenia bagażnika celem utrzymania własciwego napięcia na komp. i rozruch ale ile w tym prawdy? gdzie szukać przyczyny??? może ktoś miał podobne przypadki?
 z góry dziękuję za pomoc
pozdrawiam
Arek

« Ostatnia zmiana: Niedziela, 07.05.2017, 17:40:06 wysłane przez savik18 » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Elektryczne szyby, lusterka» Seat Exeo elektryczne szyby
Skocz do: