+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Car Audio» Seat Ibiza Chill Mk3 6k (2002) zmieniarka
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Seat Ibiza Chill Mk3 6k (2002) zmieniarka  (Przeczytany 1435 razy)
logic Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Ibiza Mk3 (6k2) 1.4 AUD

« Środa, 10.06.2015, 11:31:55 - NIEPRZECZYTANA »

Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum i potrzebuje waszej pomocy :) szukalem juz dlugo odpowiedzi na moj problem jednak nic nie moglem znalezc niestety. Wiec licze na wasza pomoc :) Kupilem ostatnio zmieniarke do mojej Ibizy Matsushita CX-CV1820LH niby oryginalna do Seata podlaczylem no i fakt zmieniarka sie zalacza przeczytuje wszystkie sloty jak powinno a potem wraca do plyty nr 1 i na tym sie konczy. Na wyswietlaczu mam napis CD01 TR01 00:00 i nic sie nie dzieje. Mimo ze mam 3 plyty w zmieniarce to wciskajac przycisk by zmienic na CD 2 badz 3 to wystwietla mi napis no cd 2 no cd 3 i wraca do CD1 TR1 00:00 . Zagladalem w glab zmieniarki to nawet laser nie dziala i nie slychac zeby krecilo plyta. Sprawdzalem ustawienie pinow na kablomanii i wszystko jest jak na schemacie wiec jak uwazacie co moze byc problemem ? Chyba ze inna zmieniarka bedzie pasowala do mojego samochodu. Dziekuje wszystkim z gory za wszelka pomoc :)
« Ostatnia zmiana: Środa, 10.06.2015, 11:37:30 wysłane przez logic » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Car Audio» Seat Ibiza Chill Mk3 6k (2002) zmieniarka
Skocz do: