+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Komputer w Ibizie-tryb awaryjny
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Komputer w Ibizie-tryb awaryjny  (Przeczytany 5029 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Joseph
Gość

« Wtorek, 25.04.2006, 21:01:14 - NIEPRZECZYTANA »

Elo! Grzeiś na forum był taki temat odnośnie komputera. Że jak sie wypnie akumulator to po ponownym podłączeniu moga byc problemy z komputerem(tym duzym wyświetlaczem od radia LCD) i że wtedy komputer przechodzi w tryb awaryjny i dużo spala. Chyba mam taki pro blem,że akumulator mi się rozładowął i stał tak 2 dni,potem naładowałem i jak jechałem to własnie dużo mi palił,bo tak ok. 12L :( (w mieście). Jak uusnąc ten problem(tryb awaryjny). Jesli podepnie sie komputer pod kompa to usunie sie ta wade VAGiem? Proszę o rade i pomoc.
DAMiANO Mężczyzna
Użytkownik

« Odpowiedz #1 - Piątek, 02.02.2007, 20:25:34 - NIEPRZECZYTANA »

U mnie jest podobna sytuacja. Akumulator był padnięty założyłem nowy i komputer dziwnie wyświetla spalanie. Średnie to już wogóle tragedia czasami 15L lub 0. Może ktoś coś poradzi :(. HELP!!!

KKKKris Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Leon '04 ASZ, Grand Vitara 2007 DDiS

« Odpowiedz #2 - Sobota, 03.02.2007, 07:07:21 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "Joseph"
z komputerem(tym duzym wyświetlaczem od radia LCD) i że wtedy komputer przechodzi w tryb awaryjny i dużo spala.

A to te same komputery?
Obaj narzekacie na spalanie, ale nie wiem czy piszecie o wskazaniu na wyswietlaczu czy sredniej z kilkuset km. Co do spalania to przy moim silniku w ciagu ostatnich tygodni srednia przerzucila 9/100 (latem 7-7,5). A jesli chodzi o duze spalanie to mozliwosci jest mnostwo, VAG moze tu pomoc, choc niekoniecznie.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Komputer w Ibizie-tryb awaryjny
Skocz do: