Strony: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zlot NMnP 2012 - wstępne deklaracje, pytania i sugestie / wrażenia....  (Przeczytany 101112 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
moira Kobieta
Landryna
Użytkownik

Samochód: Laguna - jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma :)

« Odpowiedz #150 - Niedziela, 27.05.2012, 21:31:49 - NIEPRZECZYTANA »

Ja też już jestem :) zlot udany dzięki ekipie , bo lotnisko jak mówiłam marne  :pub:
już tęsknie i nie mogę się doczekać następnego

P.S. mój ulubion y tekst zlotu to Fonfel rano do Emtezeta : miotałeś się jak szatan  :rotfl:
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 28.05.2012, 04:45:27 wysłane przez moira » Zapisane

Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
Spiders Mężczyzna
Administrator

Samochód: Toledo '01 1.9 TDI AHF / O2 FL

« Odpowiedz #151 - Niedziela, 27.05.2012, 22:03:42 - NIEPRZECZYTANA »

Dotarłem juz wcześniej, ale przemęczony po nocnych wojażach z Rysiem padłem na trochę odespać.  Dziękuję wszystkim za jak zwykle gorącą i przyjazną atmosferę  Doborowe i wyjątkowe towarzystwo.

Rysiu . Tobie to jeszcze do zada nakopie jak sie zobaczymy. To Ja się tyłałem po nocy żeby ratować Twoje kopyto. A ty piszesz ze i tak masz gips. Tak Ci nakopie że będą Ci musieli doope zagipsować :))) Szybkiego powrotu do zdrowia.

ps . fajne zdjęcie ...
« Ostatnia zmiana: Niedziela, 27.05.2012, 22:19:40 wysłane przez Spiders » Zapisane

Komputer jest tak mądry jak osoba która na nim pracuje ... 

zobacz Toledo by spiders
BANDERASS Mężczyzna
BANDERASS
Klubowicz

Samochód: Leo !!! 00r.Leo !!! 16r.

« Odpowiedz #152 - Niedziela, 27.05.2012, 22:23:01 - NIEPRZECZYTANA »

Witeczka , ja też już jakiś czas w domku  ;D
Integracja jak zwykle w doborowym towarzystwie , woda ognista sie lała , oj lała  :pub:  :pub:
I jak zawsze jest to jedyna okazja aby pobyć ze starymi znajomkami i zapoznać się z nowymi  :ok:  :ok:  :ok:

=13-03-88-KONDZIO-11-11-12=  WSZYSTKIE CHWILE ZNIKAJĄ W CZASIE JAK ŁZY NA DESZCZU - CZAS UMIERAĆ
jogurt Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Renault Grand Espace, 2003, 2.2dCi

« Odpowiedz #153 - Niedziela, 27.05.2012, 22:51:06 - NIEPRZECZYTANA »

My również dotarliśmy wczoraj koło 20, dzięki za przyjecie do Waszego grona :D
Migotka Kobieta
Użytkownik

Samochód: bike

« Odpowiedz #154 - Poniedziałek, 28.05.2012, 06:43:00 - NIEPRZECZYTANA »

Aaaa i nie zapominajmy o tych którzy nas odwiedzili na jeden dzień czyli KKKris z żoną, Migotka i Tomek  :pub:  :pub:  :pub:  no i emtezet, który dotarł mimo dużych przeciwności  :pub:  :pub:

To my dziękujemy za szalone chwile, ciężki był powrót ale jak warto było choć na chwilkę wpaść do Was, miny co niektórych jak nas zobaczyli - bezcenne :)
Wujku Kotu czekam na filmik w nocnej potańcówy :D:D:D:D
kotu Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Była Ibiza SDI

« Odpowiedz #155 - Poniedziałek, 28.05.2012, 07:52:35 - NIEPRZECZYTANA »

oj filmik wypadł słabo bo ciemności egipskie, nasz śmiech i pojawiający się momentami główni bohaterowie  :rotfl:

Ceran Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Leon, 2004, 1,9 TDI ARL

« Odpowiedz #156 - Poniedziałek, 28.05.2012, 08:04:03 - NIEPRZECZYTANA »

żałuję, że mnie nie było, ale jednak czasami los płata figle, a wtedy 'cały misterny plan poszedł w ...:ninja:

Wymieniamy z ojcem dach w domu na działce i cały osprzęt (folia, łaty, deski, blachodachówka etc.) miał przyjechać dopiero w następny weekend. Ale akurat firma się wyrobiła wcześniej i przywieźli to teraz... A że nie miałe serca zostawić ojca samego z całą robotą, no to mam nadzieję, że mi wybaczycie i spotkamy się przy następnej okazji :angel:

TomekP Mężczyzna
Świeżak

Samochód: auto w planach

« Odpowiedz #157 - Poniedziałek, 28.05.2012, 08:08:20 - NIEPRZECZYTANA »

Fajnie było znowu spotkać się w tym jakże zwariowanym towarzystwie i choć przez jeden grillowy wieczór poszaleć :) Sobotni poranek był ciężki ale 160km/h mnie skutecznie obudziło na trasie, żeby zdążyć odstawić Migotkę do pracy :)
I oby do jak najszybszego następnego!

P.S. Podziękowania szczególne dla tych co zostali na polu walki w piątkowy wieczór i dla tych, dzięki którym mieliśmy gdzie spać :)
sebeek Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: leon 1.8T AUQ

« Odpowiedz #158 - Poniedziałek, 28.05.2012, 08:34:48 - NIEPRZECZYTANA »

ja chociaż na pare godzin ale też byłem niestety na dłuzej nie moglem a chetnie bym sie z reszta integrował ;D

nie ma ostrych zakrętów są tylko za wysokie samochody
Kinia Kobieta
Rodzynek :)
Użytkownik

Samochód: Seat Lełon Żółtek

« Odpowiedz #159 - Poniedziałek, 28.05.2012, 09:40:01 - NIEPRZECZYTANA »

My w tym Roku skromnie bo na same lotnisko zawitaliśmy, tak to już jest - małe dziecko do czegoś zobowiązuje następnym razem mam nadzieje będziemy na dłużej. Ponieważ byliśmy tylko na lotnisku to mogę się wypowiedzieć tylko na ten temat. Jak dla mnie zero organizacji na tym lotnisku.Zabrakło ludzi zarządzających całym bałaganem. Teraz po kilku zlotach mam porównanie i sądzę że nasze IKS zloty były bardziej ogarnięte :) nie wiem jak wyglądał pierwszy IKS zlot ale KSI troszkę nie ogarnęło tematu lotniska.
a tak poza tym to było miło widzieć wasze mordeczki choć przez tą krótką chwile :)
Yelielo kuruj się do następnego zlotu :)
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 28.05.2012, 10:19:16 wysłane przez Kinia » Zapisane

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
Roberto Mężczyzna
podążaj za Bushido
Świeżak

Samochód: Ibiza 2004 1.2

« Odpowiedz #160 - Poniedziałek, 28.05.2012, 10:07:48 - NIEPRZECZYTANA »

Najważniejsze że zabawa była przednia :pub: już sie nie moge doczekać hymnu granego na naszej stronie panowie Moderatorzy do roboty :!:  :!:  :!:  :!:

Kinia Kobieta
Rodzynek :)
Użytkownik

Samochód: Seat Lełon Żółtek

« Odpowiedz #161 - Poniedziałek, 28.05.2012, 10:18:41 - NIEPRZECZYTANA »

Roberto a pamiętam jak byłeś anty zlotowy :D pamiętam jak Cie chyba namawialiśmy do Ułęża na zlot :P i nic....
A tu proszę :P

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
Roberto Mężczyzna
podążaj za Bushido
Świeżak

Samochód: Ibiza 2004 1.2

« Odpowiedz #162 - Poniedziałek, 28.05.2012, 10:47:13 - NIEPRZECZYTANA »

Hmm siła wiary pewnego człowieka uczyniła cuda :ok:  ;D

Parufka Mężczyzna
Klubowicz

Samochód: był Toledo '96 1.8SE, jest wv sharan '01 1.8T 20V

« Odpowiedz #163 - Poniedziałek, 28.05.2012, 14:26:35 - NIEPRZECZYTANA »

cuda się zdarzają  :ok:
Ja też dziękuje za integracje w doborowym towarzystwie :pub: w takim właśnie czuje sie najlepiej ,ale i brakowało też innych ludków . Czekam na następny zlot  :pub:

Marcinku dzięki za te wszystkie wrzutki :ok:  :ok:  :ok:

Pozdrawiam wszystkich!
kotu Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Była Ibiza SDI

« Odpowiedz #164 - Poniedziałek, 28.05.2012, 16:48:49 - NIEPRZECZYTANA »

jaccko,  sprawdziłeś czy masz wszystko na pendrivie ? :ok:

Strony: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Zlot NMnP 2012 - wstępne deklaracje, pytania i sugestie / wrażenia....
Skocz do: