Bladym świtem w piątek 30.04 wyruszyłem do Warszawy na lotnisko Okęcie gdzie o 10.00 była planowana zbiórka przed odlotem.
Lecieliśmy PLL LOT bezpośrednio do Barcelony o 11.25.
Wylądowaliśmy szczęśliwie
Hostessa wskazała nam drogę do autokaru
Jechaliśmy jak prawdziwe Vipy,tylko w czwórkę.
Hotel w którym mieszkaliśmy
Widok z pokoju
Nasza ekipa lub jak kto woli "Gay's from Poland"
Od lewej Daniel z ToledoClub,Piotrek z klubu Ibizy,ja i na dole Rafał z Iberii Motor Company(nasz opiekun).
Powitalny drink i rozmowy zapoznawcze.
Następnie wsiedliśmy do autokarów i udaliśmy się na miejsce pokazu i party. Po drodze mijamy słynne fontanny Fuenta Magica i Palacio Nacional
Miejsce Eventu
Zaczęła sie prezentacja najważniejszych celów i strategii Seata na przyszłe lata. Dowiedzieliśmy się że będzie nowy Leon za ok 3 lata.
Pokazano Ibize ST
Ku naszemu zaskoczeniu także przedpremierowy pokaz nowej Alhambry
Rafał fachowo sprawdził jakość wnętrza :wink:
Leon Cupra
Ibiza Cupra
Ibiza Bocanegra
Prototyp Seat IBE
Po prezentacjach zaczęło się party
Humory jak widać dopisują
Wracamy do hotelu o 1.30. To był dzień pełen wrażeń,czas spać.
Jestem na nogach od 22 godzin więc dosłownie padam na łóżko...
Rano szybkie śniadanie i czas coś zwiedzić. Czasu mamy mało,o 13.30 wyjazd na lotnisko więć ruszamy w miasto.
Po krótkim przestudiowaniu mapy okazuje się,że mamy 10min piechotą do stadionu Barcy. Decyzja mogła być tylko jedna :wink:
Po zwiedzeniu stadionu musimy wracać do hotelu,jemy lunch i o 13.30 jedziemy na lotnisko skąd o 15.25 mamy samolot do Warszawy.
Niektórzy są zmęczeni
a niektórzy ciągle głodni :wink:
O 18.25 lądujemy w stolicu i tak kończy się nasza wycieczka
Dziękuje moim towarzyszom za miłą i wspaniałą atmosferę,mam nadzieję że się jeszcze spotkamy.
Szczególne podziękowania dla Rafała z Iberii za opieke nad nami w trakcie całego wyjazdu,oraz dla Firmy SEAT i Iberia Motor Co za całą wycieczke.
Jeszcze raz wielkie "dzienks" :wink:
Pozdrawiam! Miro.