Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: dolny stabilizator pytanie  (Przeczytany 3883 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
joker Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza '95 2.8 VR6

« Piątek, 17.03.2006, 21:39:04 - NIEPRZECZYTANA »

mam takie pytanie  czy ktos sie moze orientuje  czy dolny stabilizator bedzie pasowac z golfa2    do  ibizy  mam  okazje  kupic  cos takiego tylko niewiem czy spasuje  ,
i jeszcze jedno  w jakich wersjach silnikowych  byl  stabilizator  wiem ze napewno go niebylo  w  1,0   1,3   1,4    jak jest z dieslami    chodzi o ibize   95  rok  
chce  kupic  jesli bedzie  pasowac  i  sprawdzi sie myslalem nad   zrobieniem kilku sztuk  tylko niechce  ladowac kasy w cos   co  moze niepasowac i stad moje pytanie  
chyba ze  w dieslu byl  taki stabilizator  i moze by podszedl do  1,4

Jobski
Użytkownik

« Odpowiedz #1 - Niedziela, 19.03.2006, 14:52:52 - NIEPRZECZYTANA »

myśle że od gofera 2 raczej nie będzie pasować ibizka ma większość elementów zawieszenia z gofera 3

Były:
Cordoba SXE 1,6 (AEE) 75KM '98
Cordoba SX TDI (AHU) 106KM '97
joker Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza '95 2.8 VR6

« Odpowiedz #2 - Niedziela, 19.03.2006, 20:31:40 - NIEPRZECZYTANA »

no wlasnie  kazdy mowi co innego   jak pytam   ,  juz sam sie pogubilem troche mi sie nieusmiecha  ladowac kasy w cos  co bedzie niepasowac i bede to musial przerabiac   no nic   jesli niezaryzykuje widze to nibede wiedziec  chyba   , musze to jeszcfze przemyslec

[ Dodano: 2006-07-21, 22:23 ]
chyba warto bylo sie wstrrzymac kupilem dzis na allegro od  cordoby  stabilizator   teraz tylko czekac az przyjdzie paczka   i  zakladam zdam relacje jaka  jest roznica  na 2 rozporkach plus stabilizator  
a kupilem  wlasnie ten STABILIZATOR

zrobie  foto relacje z tego   montazu i zapodam oraz  pomiary  przechylu na zakretach bo mam  akurat   urzadzonko  zwane g tech i ma ta funkcje   , sam jestem ciekaw jaka bedzie roznica  przy  katowaniu zakretow

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Zawieszenie, układ hamulcowy i kierowniczy» dolny stabilizator pytanie
Skocz do: