wiec tak bylem teraz w sobote na zlocie w zabrzu na premierze tokio drift pod kinem i wygralem na najladniejsze auto zlotu < jakos sie udalo > ale nie o to tu chodzi jednym ze sponsorow byl maksor , miedzy innymi nagrodami dostalem magnetyzer dynamic fuell < koszt tego wynalazku to ok 580 pln > no i testuje bo co mi zalezy opinie sa rozne ale w wiekszosci negatywne i przewaznie ludzi takich jak ja ktorzy sie naczytali opini ,
wiec powiem tak zalozylem to cos dzis i testuje bo co mi zalezy jak nic nieda to pchne na allegro i po klopocie nic nietrace a przekonam sie na wlasnych doswiadczeniach czy cos to daje < mniejsze spalanie czy jakas poprawa w mocy >
z tego co tam pisze to trzeba przejechac ok 600km zeby poczuc efekt wiec zobaczymy juz niedlugo , choc i tak niepewnie podchodze do tego typu modyfikacji ale jesli mam okaze przetestowac za frii to czemu by nie
no to teraz mnie mozecie skrzyczec hehe
tak to cos wyglada
http://www.maksor.pl/index.php?id=dfczy dziala czy nie jeszcze niewiem bo dzis dopiero zalozylem
a moze ktos z was mial juz cos z tym doczyniania i moze cos powiedziec na ten temat
ja osobiscie lubie testowac na sobie rozne badziewia a szczegulnie za frii