+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Spoty Łódź
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Ankieta
Pytanie: Pojedziesz do Skierniewic na car show w Niedziele 5 października? (godziny 10-14)
Goń się leszczu, nie mam czasu - 6 (40%)
Tak ale nie wiem czy mnie II połowa puści itp. - 2 (13.3%)
Wolę kawę w manu lub galerce - 3 (20%)
Chce jechać i jadę na 100% - 4 (26.7%)
Głosów w sumie: 14

Strony: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Spoty Łódź  (Przeczytany 216077 razy)
punchoo Mężczyzna
Po 40-tce człowiek ma...
Moderator

Samochód: Honda Civic IX 1.8 HB, Renault Megane 2 CC 2.0 16V, YAMAHA Majesty YP400 '11 była Cordoba '97 1.4 AEX

« Odpowiedz #270 - Czwartek, 11.03.2010, 18:53:11 - NIEPRZECZYTANA »

Ciastek, - miałeś rację aczkolwiek to też pasuje ....

bielu, - pozostawiam kontrę bez odpowiedzi - bo to nie temat o tym. Bawcie się dobrze. A jak masz jeszcze coś do powiedzenia - to Ci przytoczę regulamin. Koniec OT.

Cordoba 1.4 '97/98 AEX
Nie Jeździj Szybciej, Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać :satan: - SEAT Cordoba 1.4 '97/98 AEX - HONDA Civic IX 1.8 '14

MIŚEK Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Cordoba Vario '98 1.6 AEE

« Odpowiedz #271 - Sobota, 13.03.2010, 13:37:26 - NIEPRZECZYTANA »

i tak szczerze mówiąc, nie ma tego co było:( nie ma łódzkich klimatów :'(  i prawdziwy łódzki klub się rozsypał:( jak by ktoś miał chęć się spotkać ze starej i nowej ekipy i porozmawiać na te i inne tematy związane z naszymi  zlotami:D zapraszam jutro (14.03.2010) o 20 pod Halą (politechniki przy samolocie) czy się to komuś podoba czy nie,  i nie chcę tu szłyszeć awantur, czy fochów, że ten temu, a tamten tamtemu... Rozumiemy się? Jeśli chcemy znów tworzyć Łózką prężną grupę, tak jak to było w zeszłym roku, mieć wspólne grille spotkania:D wspólną dobrą zabawę:) to zaintesowanych zapraszam jutro o 20:)  tylko nie chcę słyszeć fochów:) ee bo zły termin, albo czas. w Niedzielę o 20 większość osób może przyjechać i porozmawiać o tym jak będziemy spędzać nasz wspólny Łódzki Czas:D

Mam nadzieje, że ktoś przyjedzie i w końcu dojdziemy do jakiegoś porozumienia,  i nie chcę słyszeć, że ktoś jest od kogoś mądrzejszy, albo lepszy, wszyscy jesteśmy równi (  niech Kraków się nie wtrąca do regionu Łódzkiego, a jeśli chce to zapraszam jutro na spotkaniu) ... Jutro spotkanie organizacyjne na 2010 rok, w końcu idzie wiosna i mogli byśmy dojść do jakichś wspólnych założeń których będziemy się wspólnie trzymać:D

miejsce pod Halą każdy zna, i jest tam dużo miejsca wszyscy się pomieszczą. wcześniej się ktoś czepiał, że pod ABC, i pod manu, to źle bo każdemu daleko. Ok. mnie pod Halę b.daleko i nie marudzę:D więc proszę brać przykład i przyjeżdżać, b chętnie obejrzę wasze mordki:D

POZDRAWIAM MIŚEK
« Ostatnia zmiana: Sobota, 13.03.2010, 13:57:07 wysłane przez MIŚEK » Zapisane

ZŁOTA RĄCZKA - BUDOWA i REMONT ŁÓDZKIE  tel: 600-628-530

NAUCZĘ CIĘ JEŹDZIĆ NAWET KOMBAJNEM - instrukcja obsługi pojazdu kat B,D w Łodzi
TypeR Mężczyzna
KUMITEE
Użytkownik

Samochód: SEAT LEON 1P FR TFSi BWA+

« Odpowiedz #272 - Niedziela, 14.03.2010, 15:01:09 - NIEPRZECZYTANA »

Co Ty pieprzysz Misek, od poczatku roku grupa Seat Łódź spotyka się pod Realem w czwartki o 19tej, jest sporo ibizek i cordi... Zamiast przyjechac i sie przywitac to snujesz swoje teorie w domu ;p  Fakt ze starej ekipy to widze tylko miska od dawnej ex Arosy białej...  Wezcie sie w garsc...

MIŚEK Mężczyzna
Użytkownik

« Odpowiedz #273 - Poniedziałek, 15.03.2010, 15:09:18 - NIEPRZECZYTANA »

Dziękuję wszystkim za przybycie na wczorajsze spotkanie:D
Dzięki za poświęcenie troszkę czasu dla forum i klubowiczów :D mam nadzieje, że będziemy mogli tak fajnie się spotykać znów jak kiedyś :D miło było zobaczyć mordki tych co mogli być: Moira, Joanna z kolegą, Kriss z Kasią, Typer, Jimmy, ...
Ponieważ termin był podany z dnia na dzień to można zrozumieć, że nie dotarli wszyscy, Temat naszych spotów został omówiony :) i wszyscy Ci co byli wyrazili swoje za i przeciw :D  niektórzy zawsze mieli coś do powiedzenia a wczoraj i słuchali widocznie nie mieli nic przeciw naszym założeniom. 
Proszę tu również .. by Moira wypisała nasze założenia jako prawowita Klubowiczka w regionie Łódzkim. i to co będziemy robić itp......(...)
Ponieważ. obecnie połowa "naszych" klubowiczów jeździ na zloty z Klubem "Vag-a" w czwartki pod REAL. (oczywiście będziemy tam wpadać wszyscy) Nie mamy nic przeciwko, ale skoro Region Łódzki tworzy jakąś tam grupę z "IKS" to fajnie byśmy też raz na dwa tygodnie, bądź raz na miesiąc mieli własne spotkania, tu rzucona np Niedziela około godz. 20. ("po kościele"), lub sobota po południu (na grilla), bo Ci pracujący, bądź uczący się czasem nie mogą być z nami w czwartki..

Wychodzę tu z Propozycją zorganizowania spotu IKS-u (będzie już ciut cieplej, więc w zależności od Temperatury i ilości opadów) w terminach. (które możemy wspólnie ustalić tak, żeby większości pasowało).
27.03.2010rod godz. 12 (gdzieś w plenerze np. Grill)
28.03.2010rod godzi. 20 (pod Halą sportową, "przy samolocie")
    PRZY OBU WARIANTACH, wspólnie ustalamy termin, i co robimy:) (żeby później nie było niejasności) dla osób, które mieszkają poza miastem, opłacało się np, przyjechać na soczek :pub: i wspólne wiosenne spotkanie. Żeby nie robić zbędnego spamu, w większości mamy do siebie telefony i kontakty, numery gg, itp,  więc nie będzie problemu by się dogadać. Oczywiście jeżeli ktoś ma jakieś konkretne pytania bez zbędnego spamu, to proszę pisać tu w Temacie. i do czwartku (25.03) musimy  ustalić jeden z dwóch dni na SPOTkanie:D
Pozdrawiam...

moira Kobieta
Landryna
Użytkownik

Samochód: Laguna - jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma :)

« Odpowiedz #274 - Poniedziałek, 15.03.2010, 20:18:42 - NIEPRZECZYTANA »

Miśek chętnie oddam Ci honory , napisz o ustaleniach. Dodatkowo proponuje wykasować ten wątek i zakładać za każdym razem nowy  , który będzie usuwany po zlocie , pozwoli to zapobiec niepotrzebnemu spamowi i nie zaśmieci miejsca . Spoty proponuje np raz na 2 tyg i robić na zmianę raz w czwartek pod hala , raz w niedziele o 20 a raz w sobotę - choć z tym bym zaczekała do sezonu letniego. pozwoli to powiększyć grupę  , gdyż każdy mógłby przyjeżdżać w czasie mu odpowiadającym.
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 15.03.2010, 20:20:07 wysłane przez moira » Zapisane

Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
Jimmy Mężczyzna
I like it
Użytkownik

Samochód: Toledo '99, 1.6 SR+gaz, 100KM

« Odpowiedz #275 - Poniedziałek, 15.03.2010, 20:27:17 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: MIŚEK
Wychodzę tu z Propozycją zorganizowania spotu IKS-u (będzie już ciut cieplej, więc w zależności od Temperatury i ilości opadów) w terminach. (które możemy wspólnie ustalić tak, żeby większości pasowało).
27.03.2010r -  od godz. 12 (gdzieś w plenerze np. Grill)
28.03.2010r -  od godzi. 20 (pod Halą sportową, "przy samolocie")
    PRZY OBU WARIANTACH, wspólnie ustalamy termin, i co robimy:) (żeby później nie było niejasności) dla osób, które mieszkają poza miastem,
Widzę Miśek, że na spocie nie słuchałeś nawet sam siebie.
Ustaliliśmy, że spoty będziemy organizować raz na miesiąc. Dodatkowo kto będzie miał czas i ochotę dołączy do VAGa lub innego klubu.
Wstępnie następny spot IKSa ma odbyć się 17-18.IV (data, godz. i program do ustalenia).
Ps. Fajnie, że nas tak kochasz, ale weź się w końcu za jakąś pracę.
Pozdrawiam

"Chodzenie do kościoła sprawia, że jesteś katolikiem tak samo jak spanie w garażu sprawia, że jesteś mechanikiem."
moira Kobieta
Landryna
Użytkownik

« Odpowiedz #276 - Poniedziałek, 15.03.2010, 20:41:02 - NIEPRZECZYTANA »

http://picasaweb.google.pl/moirapl/IKSMarzec#

Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
MIŚEK Mężczyzna
Użytkownik

« Odpowiedz #277 - Środa, 17.03.2010, 01:09:35 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: Jimmy
Wstępnie następny spot IKSa ma odbyć się 17-18.IV (data, godz. i program do ustalenia).
Ps. Fajnie, że nas tak kochasz, ale weź się w końcu za jakąś pracę.

myślę, że jak zrobimy spoty pod koniec miesiąca, i będziemy je robić pod koniec każdego miesiąca będzie o wiele lepiej ( poza tym jak by były co dwa tygodnie jak w zeszłym roku, to byśmy nie zbidnieli :)
słucjałem, ale nie możemy zostawić tego pierwszego terminu? co już z góry ustaliłem?

Ever Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Cordoba

« Odpowiedz #278 - Środa, 17.03.2010, 11:44:56 - NIEPRZECZYTANA »

Miśek ten kolega Joanny to ja  :-X
bielu Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza Energy '99

« Odpowiedz #279 - Czwartek, 18.03.2010, 14:35:43 - NIEPRZECZYTANA »

rzucam info ze jesli ma ktoś dzis czas to zapraszamy na vaga na 19 pod reala na piłsudskiego. my seatami sie zbieram o 19 pod infosysem na przeciwko galerii łódzikiej(dawny philips) tam czekamy na siebie do jakiejs 19:15 i razem jedziemy na vaga.chetnych zapraszam
« Ostatnia zmiana: Czwartek, 18.03.2010, 14:36:50 wysłane przez bielu » Zapisane

Lula1987 Kobieta
Świeżak

Samochód: Seat Ibiza, 1998

« Odpowiedz #280 - Piątek, 26.03.2010, 11:00:13 - NIEPRZECZYTANA »

Z miłą chęcią przyjadę na jakiegoś spota!
Tylko muszę konkretnie wiedzieć gdzie i o której!??
kriss Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Fiat 4X4 2004

« Odpowiedz #281 - Piątek, 02.04.2010, 18:21:29 - NIEPRZECZYTANA »

Bełchatów Tuning Club zaprasza na IV Legalny Start Sezonu Tuningowego w Bełchatowie, który odbędzie się dnia 5 kwietnia (lany poniedziałek) o godzinie 14:00 na parkingu przed marketem Carrefour (ul. Kolejowa 4, Bełchatów).

Na imprezie odbędą się zawody w dB drag (wpisowe 10zł) oraz wybór najładniejszego auta.
Łączna pula nagród to 1000zł.

Zapraszamy wszystkie ciekawie zmodyfikowane samochody.

Mapka dojazdowa na teren imprezy - http://www.zumi.pl/144087...atow,firma.html

Na całym terenie imprezy obowiązuje absolutny zakaz palenia gumy. Każda taka próba zakończy się sankcjami karnymi dla sprawcy.

Więcej informacji na www.belchatowtunsite.com

tutaj macie plakat  http://i41.tinypic.com/6h2poy.jpg

Napisano: Środa, 31.03.2010, 20:37:23

ktoś chętny??? ja jade ok12ej. info do mnie na PW lub GG(6303213). Pozdro

Napisano: Środa, 31.03.2010, 20:38:57

jedzie ktoś  :?:  :?:  tylko proszę nie narzekać na brak spotów
moira Kobieta
Landryna
Użytkownik

« Odpowiedz #282 - Wtorek, 06.04.2010, 21:13:26 - NIEPRZECZYTANA »

Proponuje spot 17.04.2010 o godzinie 19.00 pod Manufakturą będę miała już plakaty , więc proponuje by zjawiły się osoby jadące do Ułęża . Będzie można ustalić szczegóły , bo może Łódź wybrała by się w jedną zgraną ekipą . To sobota wieczór , więc liczę na to , że większość osób znajdzie chwile na spotkanie .  

Winchester Mężczyzna
Odgrzybianie klimatyzacji samochodowej - ozonowanie, ultradźwięki
Użytkownik

Samochód: Chwilowo Opel Corsa 1.2 16V 75KM

« Odpowiedz #283 - Czwartek, 08.04.2010, 22:22:16 - NIEPRZECZYTANA »

mi pasuje i chetnie przybede :)

!!! Ozonowanie klimatyzacji Łódź !!! Dla klubowiczow znizki!!!
Lula1987 Kobieta
Świeżak

Samochód: Seat Ibiza, 1998

« Odpowiedz #284 - Sobota, 10.04.2010, 12:59:37 - NIEPRZECZYTANA »

spot 17.04.2010 o godzinie 19.00 pod Manufakturą mnie osobiście nie pasuje ponieważ muszę jechać na urodziny do mojej chrześnicy! :( przykro mi! Innym razem z miłą chęcią przyjadę na spota!
Strony: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Spoty Łódź
Skocz do: