Internetowy Klub Seata
Techniczne
»
Ogólne
»
Polecane warsztaty
Nazwa użytkownika:
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Hasło:
Strona główna
Zaloguj się
Strony:
1
[
2
]
3
4
...
22
Do dołu
Drukuj
Autor
Wątek: Polecane warsztaty (Przeczytany 241731 razy)
marcint
Gość
Odp: Polecane warsztaty
«
Odpowiedz #15 -
Czwartek, 22.06.2006, 12:39:43 -
NIEPRZECZYTANA
»
Niedługo czeka mnie wymiana rozrządu w mojej cordobie,szukam dobrego warsztatu w Warszawie z rozsądnymi cenami.
cowall
Gość
«
Odpowiedz #16 -
Wtorek, 27.06.2006, 20:52:57 -
NIEPRZECZYTANA
»
chciałem pochwalić ten serwis i polecić wszystkim.
Dałem chłopakom do sprawdzenia przyczyne przeładowywania turbiny, najpierw oni mi powiedzieli że przeładowuje, zrobili badanie VAGiem, sprawdzili przepływke, a dzisiaj przeczyścili mi gruche od turbinki, podmieniali N75 i testowali 6 godzin moje autko aby usunąć usterkę. Niestety się nie udało, ale pełen profesjonalizm pod względem technicznym jak i honorowym, ponieważ nie chcieli ode mnie ani grosza. Jestem pełen podziwu i bardzo chwale to ASO, gdyby ktoś był zmuszony oddać autko do ASO to zdecydowanie auto MARAN na wrocławskiej (bemowo) POLECAM!
koniec, dziękuje za uwage
cowall
Gość
«
Odpowiedz #17 -
Wtorek, 27.06.2006, 22:00:30 -
NIEPRZECZYTANA
»
co do rozrządu to chyba 300zł w seacie MARAN (wrocławska) fachmani pierwsza klasa, wiec moge polecic.
podaje bezposredni numer do nich 0605 745 635 powiedz że z klubu seata jesteś.
mirekk
Gość
«
Odpowiedz #18 -
Niedziela, 09.07.2006, 07:57:44 -
NIEPRZECZYTANA
»
Witam
pilnie poszukuje warsztatu w Gdansku
Marcin_Bytów
Użytkownik
«
Odpowiedz #19 -
Niedziela, 09.07.2006, 10:25:37 -
NIEPRZECZYTANA
»
Z polecaniem mechaników, to jest "śliska sprawa". Jednemu zrobią dobrze, a drugiemu źle, ale naprawiac gdzieś trzeba.
Jezeli chodzi o Gdańsk to typową mechanikę naprawiam na Hallera, na tułach Spłódzielni Bałtyk. Jest tam mały zakład, w którym pracuje dwóch facetów i robią, jak na mój gust, dość rzetelnie i przystępnie cenowo. Jeżdżę do nich do kilku lat najpierw z Zastawą, potem z UNO, a teraz z SEATEM i nigdy nie miałem problemów. Jeżeli problem z elektryką - to dopada, tym się nie zajmują. Można umówić się telefonicznie - (058) 763-44-03 lub 503-343-904. Pozdrawiam i życzę taniej naprawy.
[
Dodano
: 2006-07-09, 11:35
]
A jeszcze jedno, w Gdańsku warto zaryzykować wizytę w serwisie, ale tym na Grunwaldzkiej (tylko i wyłącznie). Jest to stosunkowo świeży serwis i koledzy mechanicy nie są jeszcze zmanierowani i nie marudzą jak każesz im sprawdzić coś ekstra w umówionej cenie! (np zrobili mi diagnostykę komputerową i to calkiem za darmo - byłem ciężko zdziwiony, że nie chcieli pieniędzy). Niestety minusem jest to, że ceny mają serwisowe.
BehemoT
Gość
«
Odpowiedz #20 -
Poniedziałek, 17.07.2006, 11:58:44 -
NIEPRZECZYTANA
»
Witam,
W Wawie polecam
ASO Maran
ul. Wrocławska 4
- pełen profesjonalizm, ceny jak to w ASO, ale można liczyć na zniżkę za robociznę. Szczerze mówią co trzeba wymienić już, a co może poczekać - wiem bo moją poprzednią ibizką 1,4 SE '97 przejechałam 90 000 km zanim do nich trafiłam z powodu awarii wycieraczek (prowadnice się zatarły) których naprawy inne warsztaty nie chciały się podjąć proponując mi wymianę całego mechanizmu (ok. 500 zł!!!!)
Od ręki wyczyścili mechanizm wycieraczek, nawet nie próbując wcisnąć mi wymiany całego elementu - poprosiłam też o podąłeczenie auta do VAGa żeby zdiagnozować nadmierne dymienie -okazało się, że padł czujnik temp. silnika. Zapłaciłam tylko za części i robociznę za diagnostykę nie chcieli kasy. Po naprawie wszystko znów działało jak w zegarku.
Zanim do nich trafiłam w 2003 r. zwiedziłam różne warsztaty przy różnych okazjach - mając porównanie
z pełną odpowiedzalnością ich polecam
.
No i dają auto zastępcze za darmo.
Jeżdżę tam nadal -na razie tylko na przeglądy
PzdrM
diqrwen
Gość
«
Odpowiedz #21 -
Środa, 19.07.2006, 10:29:27 -
NIEPRZECZYTANA
»
W Poznaniu myśle że godne polecenia jest ASO Car Javi w Swarzędzu zrobili mi szybko jak na aso nie tak drogo i dali gwarancje nie generowali kosztów tylko dzwonili "panie kup se pan lepiej to na szrocie a nie inwestuj w zastępczaki lub nówki org." a autko zastępcze od ręki się dostaje więc POLECAM
marta
Gość
«
Odpowiedz #22 -
Piątek, 04.08.2006, 13:39:52 -
NIEPRZECZYTANA
»
hej a ja poszukuję solidnego warsztatu gdzie mogę zostawić mojego leona bezo obaw - cos mi stuka w zawieszeniu i przydałby sie lakierek na przednią maskę, coś polecacie? mimo, że teraz jestem w Bydzi ale szukam w ŁODZI!!!
Tomai
Gość
«
Odpowiedz #23 -
Środa, 13.09.2006, 18:04:45 -
NIEPRZECZYTANA
»
Poznan ul. Chyzanska 1 (RATAJE). warsztat nie jest moze wypasiony, ale gosc posiada odpowiednia wiedze w temacie VW/SEAT/AUDI. Naprawialem tam starsze audi 80 a teraz seata 1.9 td i zawsze jest OK. Polecam.
MaRcInOs-seat
Gość
«
Odpowiedz #24 -
Sobota, 21.10.2006, 19:21:03 -
NIEPRZECZYTANA
»
Polecam Serwis AUTO-BLAK Robią tam wszystko z autem to co należy i nie naciągają, są szybcy i bardzo tani jak na stacje SEAT-a. Mieszczą sią na ulicy Farbiarskiej 25A Róg Baletowej KONTAKT: E-mail
serwis@auto-blak.pl
www.autoblak.seat.pl
TEL. 022 899-19-66
KYS
~ KYS ~ ?
Moderator
Samochód: był -> Seat Ibiza TDI (6L)
«
Odpowiedz #25 -
Niedziela, 22.10.2006, 21:46:30 -
NIEPRZECZYTANA
»
Cytat: "MaRcInOs-seat"
Polecam Serwis AUTO-BLAK Robią tam wszystko z autem to co należy i nie naciągają, są szybcy i bardzo tani jak na stacje SEAT-a. Mieszczą sią na ulicy Farbiarskiej 25A Róg Baletowej KONTAKT: E-mail
serwis@auto-blak.pl
www.autoblak.seat.pl
TEL. 022 899-19-66
Byłem ciekawy, kiedy ktoś przedstawi jakąś opinie o tym serwisie
Ostatnio przejeżdżałem koło nich i później postanowiłem zadzwonić, ale w rozmowie telefonicznej wywarli na mnie niezbyt pozytywne wrażenie - nikt nic nie wiedział, a Ci co "mogą" i "wiedzą" to byli na urlopie...
Jeszcze postaram się sprawdzić ich osobiście, bo to najbliższa ASO Seata
ASZ + FJW = T
DI
poandy
Gość
«
Odpowiedz #26 -
Czwartek, 02.11.2006, 17:58:49 -
NIEPRZECZYTANA
»
Ja mogę polecić warsztat Pana Nalepy,ul.Leśna Darłowo.Nie wygląda hi-fi ale robią dość solidnie,ceny przystępne i jadna rzecz mi się spodobała jak mechaniora czymś zaskoczyłem to nie udawał co to nie on,tylko spokojnie odpowiadał że sprawdzi bo w danym modelu może być inaczej(katalogi,instrukcje itd. i odpowie.Ogólnie ok.
Nice
Beka musi być!!!
Użytkownik
Samochód: Dacia Duster 1,6 wcześniej: Ibiza SE '97, 1.4 AEX i Renault Scenic 1.9 dCi Sport Way
«
Odpowiedz #27 -
Poniedziałek, 06.11.2006, 15:18:10 -
NIEPRZECZYTANA
»
A jakis dobry serwis w Gdyni gdzie by mi amorki wymienili ?? Bo skonczyly sie a nie mam zamiaru robic w jakims serwisie gdzie oszukuja..... bo z takimi juz mialem doczynienia
>>>>Zielona Ibiza by Nice<<<<
>>Scenic Sport Way to już historia<<
>>Dacia Duster<<
Czasu nie cofniesz......
Gizmo
Użytkownik
Samochód: Leon ST FR 2018
«
Odpowiedz #28 -
Poniedziałek, 06.11.2006, 15:42:11 -
NIEPRZECZYTANA
»
Cytat: "Nice"
gdzie by mi amorki wymienili
przod czy tył? ja wymienialem sam z tym ze tyl to bajka z przodem jest gorzej, ale jesli to tyl to nie ma klopotu jak bedziesz chcial podjechac w sobote w okolice Auchana to wymienimy za free. tyl to ok godzinka roboty przod pewnie tez dalibysmy rade ale na geometire bedziesz musial podjechac do mechanikow.
jak cos to wal na pw albo komfon 515-510-754
Pozdrawiam Gizzi
Była:Cordoba 1.4 AEX, małe, ciche, szybkieeee...
Jest: Toledo 1.6 SR AKL duże, ciche, a czy szybkie... się okaże
Jest też: Leon ST FR
marcinw
Gość
«
Odpowiedz #29 -
Czwartek, 09.11.2006, 19:21:05 -
NIEPRZECZYTANA
»
Maran, Wrocławska, W-wa - podchodzą elastycznie do Klienta, nie zależy im tylko na tym, żeby zedrzeć z człowieka ostatnie pieniądze (czytaj: wymieniać wszystko co potrzeba i nie potrzeba), ale żeby NAPRAWIĆ co należy
Łojewska 22A, W-wa (koniec ulicy od strony szpitala - trzeba wjechać w 2 rząd warsztatów) - dobry tłumikarz, nie bierze dużo, robi solidnie
Strony:
1
[
2
]
3
4
...
22
Do góry
Drukuj
Internetowy Klub Seata