+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Wyniki - Konarzyny 21.05.2011
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wyniki - Konarzyny 21.05.2011  (Przeczytany 19455 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
MAGIC87 Mężczyzna
320 Nm przy 1800 i 160 KM przy 3200
Użytkownik

Samochód: Byla ibiza Fl, jest Audi A4+, Fiat Ducato

« Odpowiedz #30 - Niedziela, 05.06.2011, 21:42:30 - NIEPRZECZYTANA »

czyli lepiej było wziasc stopery... 2 krotkofalówki i dziewczyn do machania stanikiem... niz placic kilka tys zł za profi obsluge :eye:
mik33 Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Sharan(dziadek zreanimowany) '98 TDI AFN +iza 1,4 2010

« Odpowiedz #31 - Niedziela, 05.06.2011, 21:54:06 - NIEPRZECZYTANA »

zeby babka  wasy miala , a  tak na spokojnie jak by  bylo  wiadome  od samego poczatku  ze  takie  beda  pomiary itp , napewno  by  bylo co  innego  lub inna firma  . a tak  naprawde to  o sforne  gacie   nikt  nie walczyl   mielismy milo  zabawe  i  nieröbmy  z  tego  o.t.  nastepnym razem  napewno bedzie  lepiej   :pub:
kuczy Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Cordoba '94 1.8i GLX 90KM

« Odpowiedz #32 - Poniedziałek, 06.06.2011, 04:33:16 - NIEPRZECZYTANA »

czyli lepiej było wziasc stopery... 2 krotkofalówki i dziewczyn do machania stanikiem... niz placic kilka tys zł za profi obsluge :eye:

a ja myślałem, że liczy się fun  - naiwność moja nie zna granic :P Magic - next time liczymy na twój stanik  :wub:

Byłe autko: Cordoba '94 1.8i GLX 90KM benzyna A.D.94 - ETRT/ET 18,139 / 17,873 - II Miejsce w klasie A2  - Borsk 2009
Tworzenie stron internetowych
tchopz Mężczyzna
replikant ;)
Użytkownik

Samochód: Skoda Superb 2.0 TDI 170KM, Replika AC Cobra 2.9 V6 24v w budowie.

« Odpowiedz #33 - Poniedziałek, 06.06.2011, 08:17:52 - NIEPRZECZYTANA »

Kuczy jasne, że liczy się zabawa. I ze stoperami i stanikim też zabawa by była. Chodzi o to, że jak już coś kosztuje to niech posiada jakąś wartość dodaną.
Nie wiem ile to kosztowało... Może było warto. Ale mam też wrażenie, że nie bardzo im zależało na pozostawieniu dobrego wrażenia.
Krótkofalówki nie dające rady na 400 m otwartej przestrzeni  :o ? Można było poprosić kogoś z CB o przekazanie wyników. Było sporo takich aut...

--->Karawan tchopza
Replika AC Cobra w budowie - http://tchopz-cobra.blogspot.com/
kotu Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Była Ibiza SDI

« Odpowiedz #34 - Poniedziałek, 06.06.2011, 08:37:42 - NIEPRZECZYTANA »

Oni nie mieli krótkofalówek, one były nasze :-X

aboz Mężczyzna
Music my saviour
Prezes

Samochód: Była Cordoba Vario '01 AUA 1.4 16V DXK, jest VW Jetta 07 BLS

« Odpowiedz #35 - Poniedziałek, 06.06.2011, 08:42:21 - NIEPRZECZYTANA »

Kuczy jasne, że liczy się zabawa. I ze stoperami i stanikim też zabawa by była. Chodzi o to, że jak już coś kosztuje to niech posiada jakąś wartość dodaną.
Nie wiem ile to kosztowało... Może było warto. Ale mam też wrażenie, że nie bardzo im zależało na pozostawieniu dobrego wrażenia.
Krótkofalówki nie dające rady na 400 m otwartej przestrzeni  :o ? Można było poprosić kogoś z CB o przekazanie wyników. Było sporo takich aut...
Krótkofalówki były akurat nasze. Raczej są wykorzystywane do innych celów niż pomiar czasu na 1/4 mili. W zeszłym roku pomiar był robiony na podobnym sprzęcie, dlatego nie przypuszczałem, że mogą być takie przekłamania. Będzie to dla mnie nauczka na przyszłość.
Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Wyniki - Konarzyny 21.05.2011
Skocz do: