+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Do jakiego modelu pasuje komputer o numerach....
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Do jakiego modelu pasuje komputer o numerach....  (Przeczytany 12228 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ftomek Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Vario'02, 1.4 16V

« Odpowiedz #15 - Środa, 28.05.2014, 01:09:24 - NIEPRZECZYTANA »

Dziękuję za szybką odpowiedź.
Jeszcze pytanko, nie mam odpowietrzania skrzyni korbowej (niestety) - czy jak bym dostał sterownik od tego modelu (czyli "... 998 ... ) to będzie działał w moim ? na allegro spotkałem też sterowniki o numerze 6K0 906034 ale z literkami E, AH, HA - zatrybią z moim silnikiem ? ja to rozumiem tak, że te literki oznaczają pewnie obsługę jakiegoś dodatkowego wyposażenia i w moim po prostu nie będą tym sterowały - dobrze myślę czy się mylę ?
I ostatnie - czy jak kupię taki sterownik to wymaga on jakiegoś specjalnego programowania/kodowania (np. immo ) ?
aboz Mężczyzna
Music my saviour
Prezes

Samochód: Była Cordoba Vario '01 AUA 1.4 16V DXK, jest VW Jetta 07 BLS

« Odpowiedz #16 - Środa, 28.05.2014, 18:00:37 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: ftomek
ie mam odpowietrzania skrzyni korbowej (niestety) - czy jak bym dostał sterownik od tego modelu (czyli "... 998 ... ) to będzie działał w moim ?
Może ale nie musi
a allegro spotkałem też sterowniki o numerze 6K0 906034 ale z literkami E, AH, HA - zatrybią z moim silnikiem ?
Tu może być problem np. z sygnałami z czujników. Te literki oznaczają, że czymś się te kompy różnią, często diametralnie.
czy jak kupię taki sterownik to wymaga on jakiegoś specjalnego programowania/kodowania (np. immo ) ?
Nie pamiętam jak jest z immo w tym modelu, ale jeśli jest w zegarach to wystarczy kompa wpiąć i powinien działać od razu.
ftomek Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Vario'02, 1.4 16V

« Odpowiedz #17 - Wtorek, 03.06.2014, 00:19:28 - NIEPRZECZYTANA »

Dzięki za szybką odpowiedź.

Walczę z problemem wypadania zapłonów (tutal wątek : http://klubseata.pl/forum/index.php?topic=12806.msg294584#msg294584 ) i szukam sterownika.

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Do jakiego modelu pasuje komputer o numerach....
Skocz do: