witam serdecznie, jak zapewne zauważyliście jestem tu nowy, niedawno zakupiłem Seacika Leona, zresztą już drugiego... mam z nim już od poczatku kilka problemów a mianowicie: podczas jazdy otwiera sie i zamyka w dowolnie wybranym przez siebie momencie, dodam przy tym ze brak tego rygielka zamka od strony pasażera i nie swieci lampka z drzwiach od strony kierowcy... zamek w drzwiach kierowcy wogóle nie chodzi z kluczyka, nie wiem czy jest uszkodzony, samochód zamykam od strony pasażera i zamkną sie tylko wtedy wszystkie drzwi gdy jest odlaczone radio - niesamowite

dodam ze auto posiadało oryginalne radio ale oddałem je do naprawy gdyz prawdopodobnie mialo spalone koncówki mocy, przy okazji wspomne ze radio Cb równiez zostało uszkodzone dzieki elektryce mojego Seacika

kontynuując wskazówka predkościomierza ma również swoje zagrania, czasami chodzi jak należy a czasami skacze jak... (zauważylem, ze po dodaniu gazu wskakuje na swoje miejsce). problem bardzo złozony, prosze o jakies wskazówki, mam niemile doświadczenia z elektrykami...