Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Toledo 2. Problem z elektryką. Klimatyzacja, zamek centralny.  (Przeczytany 965 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ino93 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Seat Toledo 2 2001

« Czwartek, 07.04.2022, 18:38:28 - NIEPRZECZYTANA »

Witam. Nie działa mi klimatyzacja, tzn raz działa a raz nie. Wentylatory się nie załączają i z panelu znika ikona śnieżki klimatyzacji. Co ciekawe przy włączeniu awaryjnych lub prawego kierunkowskazu wentylator się załącza i klima zaczyna działać. Nie mam pojęcia jak to jest możliwe. Może ktoś to przerabiał i wie jak ten problem rozwiązać. Druga sprawa dotyczy pikania przy uruchomieniu silnika. Pika ok 3-4 razy. Pojawiło się to jakieś 2 tyg po wymianie butli na gaz. Doszło do tego też  miganie kontrolki od hamulca ręcznego. Rzadko ale czasem się zdarzy. Dodam, że czasem zamek centralny szaleje i po naciśnięciu zamykania na pilocie, zamyka i otwiera kilka razy drzwi. Nie wiem czy jest to ze sobą w jakiś sposób powiązane. Problem z klimatyzacją trwa dosyć długo ale inne opisane usterki to świeży temat. Proszę o jakąkolwiek pomoc.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Toledo 2. Problem z elektryką. Klimatyzacja, zamek centralny.
Skocz do: