+  Internetowy Klub Seata
|-+  Giełda» Kupię» Kupię Przelącznik
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kupię Przelącznik  (Przeczytany 3424 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Michaś z arosy
Świeżak

Samochód: Seat Arosa 2001 1.0 mpi

« Sobota, 17.06.2017, 09:30:35 - NIEPRZECZYTANA »

Cześć, jakiś czas temu kupiłem swoje pierwsze autko, padło na Seata Arose, lecz mam z nim pewien problem dlatego też postanowiłem się Was poradzić. Mianowicie, nie mogę otworzyć szyby kierowcy ani pasażera, gdyż 'przełącznik' od strony kierowcy jest zniszczony. Próbowałem już poszukać nowego, lecz nie mogę nic znaleźć na internecie, pytałem w sklepach motoryzacyjnych i tak samo nic. Przełącznik jest szary, zależały by mi również by kupić go w takim kolorze. Macie może pomysły gdzie takowy dostane? Pojazd to Seat Arosa 2001r.

Dodam, że stary właściciel coś przy nim kombinował, od tyłu jest tak jakby.. sklejony.

http://i.imgur.com/qUpYZQk.jpg
http://i.imgur.com/52DK5NZ.jpg

« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 19.06.2017, 09:22:07 wysłane przez KYS » Zapisane
hans ik Mężczyzna
Klubowicz

Samochód: 3x 205 z 87r, 91, 96r i peugeot 307 sw HDI 2.0 136KM

« Odpowiedz #1 - Sobota, 17.06.2017, 15:46:15 - NIEPRZECZYTANA »

przelaczniki sa czarne tylko obudowa jest szara. standardowy przycisk vw i seata

En mis venas en vez de gasolina y el corazón de trabajo de la turbina!!!

bylo 2x ibiza 1 gen ,1 fl, 3 marbelki, malaga. to byly seaty a inne marki to juz nie pisze w sumie razem 53szt, twingo 96, fiat doblo 2001 1.9d, 2x arosa tyle przeszlosci a teraz mam 7x peugeot 205, MB A170 oraz peugeot 307 kombi
Marian Mężczyzna
Jam Vario't
Użytkownik

Samochód: Vario '01

« Odpowiedz #2 - Wtorek, 20.06.2017, 23:30:33 - NIEPRZECZYTANA »

vw polo 6n2 z lat 99-02 ma taką samą ramkę, a przyciski to jakbyś wstawił od spodu foto, bo sa na szerokie piny i na wąskie. Na szeroki w polo jak wyżej pisałem są, ale cięzko dostać. A na szerokie piny to ibiza 99-02 bez problemu za grosze

Tam gdzie kończą się pomysły, ja zaczynam tworzyć
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Giełda» Kupię» Kupię Przelącznik
Skocz do: