+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Odp: 2012r.-spoty w częstochowie !!!!!
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: 2012r.-spoty w częstochowie !!!!!  (Przeczytany 11727 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
BANDERASS Mężczyzna
BANDERASS
Klubowicz

Samochód: Leo !!! 00r.Leo !!! 16r.

« Odpowiedz #15 - Wtorek, 03.01.2012, 20:42:26 - NIEPRZECZYTANA »

No to na następnym spocie będzie gorąco  :-X

=13-03-88-KONDZIO-11-11-12=  WSZYSTKIE CHWILE ZNIKAJĄ W CZASIE JAK ŁZY NA DESZCZU - CZAS UMIERAĆ
stach909 Mężczyzna
Landryn :D
Klubowicz

Samochód: Była: Ibiza 1999 1.9 TDi GT AFN 110 KM :( Teraz: Nubira 2.0 CDX

« Odpowiedz #16 - Środa, 04.01.2012, 06:42:04 - NIEPRZECZYTANA »

No to na następnym spocie będzie gorąco  :-X
Mam taka nadzieje, bo jesli nic nie zasszkodzi to i my z Marta sie zjawimy, co by odpokutowac wpadke z ubieglego tygodnia
« Ostatnia zmiana: Środa, 04.01.2012, 06:44:59 wysłane przez stach909 » Zapisane

Ibiza 1999 1.9 TDi GT AFN 110 KM
skiba Mężczyzna
Klubowicz

Samochód: Leon

« Odpowiedz #17 - Środa, 04.01.2012, 08:02:24 - NIEPRZECZYTANA »

Ale sie gorąco zrobiło , a taki spokój był         

Widzisz jak sie watek rozhulał,caly rok tak nie wrzalo jak za ostatnie 2 dni...niemniej popieram dziewczyny-archiwum powinno zostac,dla potomnych

rodzimy się goli,mokrzy,głodni i wściekli...a to dopiero początek...
Kinia Kobieta
Rodzynek :)
Użytkownik

Samochód: Seat Lełon Żółtek

« Odpowiedz #18 - Środa, 04.01.2012, 14:04:53 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: skiba
niemniej popieram dziewczyny
no i całe Twoje szczęście :)
Cytat: skiba
archiwum powinno zostac,dla potomnych
dobrze gada polać mu :)  :ok:  :pub:

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
MAGIC87 Mężczyzna
320 Nm przy 1800 i 160 KM przy 3200
Użytkownik

Samochód: Byla ibiza Fl, jest Audi A4+, Fiat Ducato

« Odpowiedz #19 - Środa, 04.01.2012, 14:18:42 - NIEPRZECZYTANA »

troche to wszystko dziwne dla mnie...
na forum Audi jest tak ze spoty sa podzielone na województwa, pozniej na poszczegolne miasta.
nasze czestochowskie maja +/- 1000 stron, ale w innych miastach po 7 tys. zachowane sa posty od 2006 roku i nikt niczego nie usuwa :eye:   czasem mozna sie posmiac i powspominac co sie działo kilka miesiecy badz lat do tyłu :eye:
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #20 - Środa, 04.01.2012, 14:41:12 - NIEPRZECZYTANA »

Nikt niczego nie usuwa bo nikt nie zglasza takiej potrzeby, zalapcie wreszcie ze temat zostal wygaszony na wyrazna prosbe waszego kolegi mimo kilku pytan czy aby na pewno mamy to zrobic potwierdzil.
W koncu ktos przystal na prosbe i to zrobil nawet kilka dni opoznienia zostawil w razie rozmyslenia sie.
A teraz garstka osob ktora pojawia sie na forum od wielkiego swieta srednio kilika razy w miesiacu albo i nawet nie zglasza wielkie pretensje i jak mniemam do moderatorow bo wykasowali temat. Nie wiem czy to przypadkiem sam odministrator nie skasowal ale dostal wyrazna sugestie aby to zrobic.

Jedyne rozwiazanie to piszcie zbiorowa petycje do administracji (tylko na PW a nie tu) aby postaral sie przywrocic temat.
PS mam dosyc czytania tych wywodow i zali bo pretensje mozecie tu miec do samych siebie czyli ekipy częstochowskiej.
PS2 jak nie skonczycie posypia sie warny :!:
PS3 wieczorem temat zostanie posprzatany i przywrocony do swojej funkcji czyli pisania o spotach obecnych.

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
cytrynka
Gość

« Odpowiedz #21 - Środa, 04.01.2012, 14:51:18 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: raby
PS mam dosyc czytania tych wywodow i zali
więc nie czytaj ;/ nikt Cie do tego nie zmusza ......................................... :evil:
Kinia Kobieta
Rodzynek :)
Użytkownik

Samochód: Seat Lełon Żółtek

« Odpowiedz #22 - Środa, 04.01.2012, 15:03:59 - NIEPRZECZYTANA »

temat zostal wygaszony na wyrazna prosbe waszego kolegi mimo kilku pytan czy aby na pewno mamy to zrobic potwierdzil.

moze i on potwierdził ale Ja nie :) to ja poproszę żeby wątek Radomski czy Krakowski poleciał w kosz ok?
piszcie zbiorowa petycje do administracji
już poszła do Oza
i tak jak pisałam wcześniej to nie to że od Święta się ktoś pojawia bo Jassko tez nie siedzi na forum 24 h na dobę ja tym bardziej a decyzja o tym wątku została podjęta w okresie Świątecznym gdzie ludzie mają wyjazdy, zakupy i inne rzeczy na głowie...
a warny chcesz nam posypać bo wyrażamy swoją opinie? jak to nie jest odpowiedni wątek to proszę może załóż wątek skarg i zażaleń :)

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
cytrynka
Gość

« Odpowiedz #23 - Środa, 04.01.2012, 15:25:49 - NIEPRZECZYTANA »

PS2 jak nie skonczycie posypia sie warny :!:
warny będziecie rozdawać? ... zabawa jak w podstawówce :D sprawy nie potraficie rozwiązać jak należy to najlepiej jest rozdać kilka ostrzeżeń ;) 
Wątek jest jak najbardziej odpowiedni do poruszenia tego tematu, gdyż jest on bezpośrednio z nim związany ;) Poza tym każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i tego zamierzam się trzymać  :eye:  i co teraz? wlepisz mi maksymalną ilość warnów? czy od razu usuniesz z forum?  :evil:   :o  Brak mi słów do tego w jaki sposób podchodzicie do tematu.
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Odp: 2012r.-spoty w częstochowie !!!!!
Skocz do: