+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Car Audio» Aura CD
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Aura CD  (Przeczytany 37720 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pawel870 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Toledo, 1999, 1.8

« Odpowiedz #30 - Piątek, 28.10.2011, 13:13:20 - NIEPRZECZYTANA »

A tą żółtą kostkęe masz wpiętą z brzegu czy na środku? Kto to instalował i czy remot podłączyłeś?

Ja to instalowałem  ;D  żółta kostka jest z brzegu... Remote oczywiście podłączony, kontrolki na wzmaku się świecą i działa on prawidłowo.... Dodam tylko, że podczas wpinania kabli chinch do wzmacniacza w tle słychać takie jakby uderzenie...
emtezet Mężczyzna
Moderator

Samochód: IBIZA '99 G60, Audi A6 Avant 2.4 '03, Fiat 500e

« Odpowiedz #31 - Sobota, 29.10.2011, 13:19:04 - NIEPRZECZYTANA »

Sugerując się opisem z : http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/dolkab.htm
iso oem -> seat
wynikałoby że dwa wyjścia na wzmacniacz są (headphone) na żółtej kostce i są tylko 2, czy w twojej kostce próbowałeś się podpiąć pod inne rca? Druga sprawa to sprawdź czy to co masz w kostce zgadza się z tym co masz w opisie na powyższej stronce.

pawel870 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Toledo, 1999, 1.8

« Odpowiedz #32 - Wtorek, 06.12.2011, 14:10:07 - NIEPRZECZYTANA »

czy w twojej kostce próbowałeś się podpiąć pod inne rca? Druga sprawa to sprawdź czy to co masz w kostce zgadza się z tym co masz w opisie na powyższej stronce.

próbowałem się wpinać pod inne rca... też nie było efektów. Co do kostki i opisu to sprawdzę to i dam znać  :)

Kostka sprawdzona... jest dobra  :P

Napisano: Sobota, 29.10.2011, 17:45:38

Chciałem odświeżyć temat.... Ostatnio oddałem radio do elektronika bo nadal nie działało razem ze wzmacniaczem. Dzisiaj odwiedziłem punkt napraw i dowiedziałem się że w moim radiu nie ma układu scalonego odpowiedzialnego (+ kilku elementów smd) za wyjście na wzmacniacz oraz że prawdopodobnie procesor również nie będzie zaprogramowany na wyjście na wzmaka.... Czy ktoś kiedyś spotkał się z takim przypadkiem radia w którym nie było tego układu scalonego?? Czy posiada ktoś informacje czy każda aura nie miała tego scalaka czy tylko ja tak tarfiłem?
emtezet Mężczyzna
Moderator

Samochód: IBIZA '99 G60, Audi A6 Avant 2.4 '03, Fiat 500e

« Odpowiedz #33 - Piątek, 28.12.2012, 21:34:21 - NIEPRZECZYTANA »

Aktualnie przerabiam temat, ponoć tylko kaseciaki miały wyjście na headphone... próbuje wyprowadzić wyjście z przed końcówki mocy, tak jak to zostało zrobione w Flce ale niestety bez rezultatu mimo iż radia są bardzo podobne jeżeli chodzi o tor audio, a różnią się tylko końcówkami mocy (w aurze jest tda 7385)

Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Car Audio» Aura CD
Skocz do: