Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Prośba o spotkanie w celach diagnstycznych  (Przeczytany 1398 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ukaszek2nd Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Altea, 2005, 1.6 PB+LPG

« Środa, 27.02.2019, 21:29:17 - NIEPRZECZYTANA »

Witam szanownych forumowiczów. Mam nie lada "problem" z moją Alcią a mianowicie nie mogę dojść do tego co może być nie tak w zawieszeniu/ukł. kierownicznym co skutkuje "dziwnym" prowadzeniem samochodu... Znajmy mechanik jechał już nim parę razy ale "nie czuje" tego zachowania tak jak ja... Dla niego jest ok - a ja wsiadając do każdego innego, "sprawnego" samochodu czuję kolosalną różnicę w prowadzeniu i samym zachowaniu się auta na drodze dlatego poszukuję osoby z mojej okolicy tj Kęty woj. małopolskie nieopodal Bielska-Białej i Oświęcimia posiadającej również Alteę w celu porównania prowadzenia obu aut choć na jakimś krótkim odcinku (szczerze mówiąc to po kawałku będę już wiedział czy ogólnie TTTM czy u mnie jest coś nie teges... ).

Znajdzie się jakaś bratnia dusza i pomoże???

Jakby co to podaję moj nr tel. w celu szybszego kontaktu... - 604 388 947

Pozdrawiam i czekam na jakiś odzew z waszej strony...
« Ostatnia zmiana: Środa, 27.02.2019, 21:32:20 wysłane przez ukaszek2nd » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Zawieszenie, układ hamulcowy i kierowniczy» Prośba o spotkanie w celach diagnstycznych
Skocz do: