Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Leon 1M Nie działa centralny, elektryczne szyby,światło wewnątrz,na drzwiach  (Przeczytany 3172 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bonus
Świeżak

Samochód: Leon 2000 1.6 SR AKL

« Poniedziałek, 01.08.2016, 14:57:20 - NIEPRZECZYTANA »

Witajcie
Przy okazji wymiany żarówek na LED po wymianie w drzwiach przednich lewych i tylnych lewych przy wymianie w bagażniku przestało działać całe oświetlenie

Nie działa

oświetlenie progów (w drzwiach)
oświetlenie wnętrza w podsufitce dla kierowca/pasażer też nie
oświetlenie bagażnika
oświetlenie pod osłonami przeciwsłonecznymi
nie działają wcale przyciski elektrycznych szyb, w tym podświetlenie przycisków jest tylko dla panelu na drzwiach kierowcy
nie świecą się przyciski na wszystkich 3 drzwiach
nie działa centralny z kluczyka
nie zamyka się bagażnik przyciskiem na drzwiach (reszta drzwi się rygluje)

sprawdziłem bezpieczniki wszystkie dobre w skrzynce w kabinie, 3 szt pod kierownicą także.
VAG pokazuje mi "No Response from controller" a na auto-scan nie wykazuje żadnych błędów chociaż na tym kablu wskazywał nie zamknięte drzwi.

Gdzie szukać problemu? Wydaje mi się ze coś w bagażniku nie działa elektryczny zamek w bagażniku (powinno wszystko się zamknąć po zamknięciu drzwi kierowcy / pasażera?).

----------------

Jednak to bezpiecznik nr 14, nie wiem jak nie zauważyłem że przepalony chyba że nie wyglądał na przepalony jak sprawdzałem albo nie był bo po zgaśnięciu oświetlenia jeszcze ze dwa razy wewnętrzne oświetlenie mrugało
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 01.08.2016, 15:18:23 wysłane przez bonus » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Leon 1M Nie działa centralny, elektryczne szyby,światło wewnątrz,na drzwiach
Skocz do: