Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Seat Cordoba 2003 1.4TDI Problem z światłem przeciwmgłowym tylnym.  (Przeczytany 2941 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
SerQ Mężczyzna
Świeżak

Samochód: SEAT CORDOBA 2003 1.4TDI

« Piątek, 01.04.2016, 09:53:41 - NIEPRZECZYTANA »

Siemka. A więc tak mam problem w światłem przeciwmgłowym tylnym a mianowicie po odpaleniu gdy załączę światła pozycyjne czy mijania od razu odpalone są w tym czasie światła przeciwmgłowe tylne jakbym równocześnie je załączył. Z zewnątrz światła te świecą się również z światłami pozycyjnymi jak i mijania. Przycisk do włączania świateł przeciwmgłowych tylnych odpala się pociągając do Siebie po uprzednim przełączeniu je w pozycje świateł pozycyjnych czy też mijania gdyż w pozycji 0 nie da się ich pociągnąć do Siebie. A żeby było mało to po odpaleniu czy przy zgaszonym silniku bez włączania świateł pozycyjnych czy mijania a wbijając bieg wsteczny tak samo się świeci a wsteczny się nie świeci na zewnątrz tylko przeciwmgłowy tylny. Sprawdzałem bezpieczniki nie są przepalone i po prostu jestem zielony co to może być. Proszę o pomoc w problemie.
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #1 - Piątek, 01.04.2016, 10:02:41 - NIEPRZECZYTANA »

standardowo kable w gumie

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
SerQ Mężczyzna
Świeżak

« Odpowiedz #2 - Piątek, 01.04.2016, 10:04:39 - NIEPRZECZYTANA »

Tzn chcesz powiedzieć że zwarcie jakieś czy co ? Co by pasowało zrobić w tej sytuacji da się to zrobić samemu czy oddać do mechanika, ile może kosztować ?
uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

Samochód: Audi A8 4.2 40V 310KM+2x Seat Cordoba 1.4 AEX

« Odpowiedz #3 - Sobota, 02.04.2016, 11:54:14 - NIEPRZECZYTANA »

Uszkodzone kable miedzy karoseria a klapa, jak umiesz lutowac to zrobisz sam, jak nie to do elektryka. Kosztować róznie może ja bym wziął z 100 zł najmniej

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....<br />CCCO A8 4.2 40V 310KM<br />
SerQ Mężczyzna
Świeżak

« Odpowiedz #4 - Sobota, 02.04.2016, 14:17:30 - NIEPRZECZYTANA »

Okey dzięki wielkie. :) Do zamknięcia :)
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Seat Cordoba 2003 1.4TDI Problem z światłem przeciwmgłowym tylnym.
Skocz do: