Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Rozłożenia lusterek zewnętrznych na części Ibiza 97-99  (Przeczytany 5321 razy)
Jakobe Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza 6K AFN++

« Piątek, 22.08.2008, 16:34:28 - NIEPRZECZYTANA »

Witam

W mojej ibizie jakiś inteligent polakierował ten trójkąt od lusterka (nie wiem jak to opisać) foto poniżej

Próbowałem coś z tym zrobić jednak to materiał z gumy i narobiłem jeszcze gorzej.

Postanowiłem kupić nowe(używane lusterka) kupiłem z anglika nawet w kolorze, niestety po zamontowaniu trochę się zdziwiłem bo nic w nich nie widziałem (oczywiście po regulacji) Różnią się kątem lusterko pasażera i kierowcy a cholera nie było widać tego na aucie ... :|

Głównie chodzi mi o tą samą gume (która normalnie jest czarna) czy da sie jakoś to przełożyć?

I czy ktoś wie jak odczepić lusterko z obudową od tego trójkąta (zaznaczonego czerwoną strzałką)

Trochę sie wkopałem z tymi lusterkami i nie chciałbym 200zl w błoto wyrzucić to może da się coś zrobić?
Dura Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Cordoba 1.6 ABU/ Octavia 1.9 TDI

« Odpowiedz #1 - Piątek, 22.08.2008, 20:44:48 - NIEPRZECZYTANA »

jaka guma ? ja nie mialem zadnej gumy wlusterkach  :o 

co do odczepienia lusterka od trojkata to pod lusterkiem masz prostokatna zaslepke a pod nia sruby ;)

Jakobe Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza 6K AFN++

« Odpowiedz #2 - Sobota, 23.08.2008, 09:57:02 - NIEPRZECZYTANA »

jaka guma ? ja nie mialem zadnej gumy wlusterkach  :o 

co do odczepienia lusterka od trojkata to pod lusterkiem masz prostokatna zaslepke a pod nia sruby ;)

No ten trójkąt jest pokryty gumą, nie plastikiem :)

Też tak myślałem, nie ma pod zaślepką żadnych śrub :/

Naprawde nie da się ich odczepić od trójkąta? Bo jak tak to bez sera, w większości samochodach są śruby a tu nie ma...
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #3 - Środa, 27.08.2008, 20:14:52 - NIEPRZECZYTANA »

wymien samo szklo i po klopocie

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Elektryczne szyby, lusterka» Rozłożenia lusterek zewnętrznych na części Ibiza 97-99
Skocz do: