+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Ogólne» Polecane warsztaty
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 22   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Polecane warsztaty  (Przeczytany 241805 razy)
Nice Mężczyzna
Beka musi być!!!
Użytkownik

Samochód: Dacia Duster 1,6 wcześniej: Ibiza SE '97, 1.4 AEX i Renault Scenic 1.9 dCi Sport Way

« Odpowiedz #30 - Sobota, 11.11.2006, 14:44:19 - NIEPRZECZYTANA »

Gizmo dzieki bardzo za pomoc :D teraz juz moge spokojnie jezdzic :D

arteqi
Gość

« Odpowiedz #31 - Piątek, 24.11.2006, 18:54:46 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "marcinw"
Maran, Wrocławska, W-wa - podchodzą elastycznie do Klienta, nie zależy im tylko na tym, żeby zedrzeć z człowieka ostatnie pieniądze (czytaj: wymieniać wszystko co potrzeba i nie potrzeba), ale żeby NAPRAWIĆ co należy

potwierdzam, dobra obsluga
KYS Mężczyzna
~ KYS ~ ?
Moderator

Samochód: był -> Seat Ibiza TDI (6L)

« Odpowiedz #32 - Poniedziałek, 27.11.2006, 16:55:56 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "MaRcInOs-seat"
Polecam Serwis AUTO-BLAK Robią tam wszystko z autem to co należy i nie naciągają, są szybcy i bardzo tani jak na stacje SEAT-a.
Dzisiaj znajomy podjechał do AUTO-BLAK'a, żeby ustawić światła i... usługa wykonana została za darmo :mrgreen:

:tazior:   ASZ + FJW = TDI  :los:
erixon
Gość

« Odpowiedz #33 - Piątek, 08.12.2006, 10:11:29 - NIEPRZECZYTANA »

jesli chodzi o moje miasto czyli olsztyn polecam zakład poniewierka & syn, ktory znajduje sie na osiedlu gutkowo (na zyczenie moge podac dokladniejsze dane). naprawde fachowa robota!
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #34 - Piątek, 22.12.2006, 14:48:01 - NIEPRZECZYTANA »

Prezent dla lublinian  :ok:
ALCAR
inż. Lech Żuber
Lublin
ul. Kraszewskiego 31
tel/fax. (081) 744 18 52
www.alcar.lublin.pl
Klimatyzacje, autoalarmy, centralne zamiki, blokady, diagnostyka komputerow i wiele wiecej

W moim przypadku odwodnienie klimy+nowy filtr - 160zl (do forda) zrobili od reki  ;-)
Mila i fachowa obsluga.

[ Dodano: 2006-12-22, 22:51 ]
CAR Hi-Fi
Północna 67,
20-064 Lublin
81 7414433
www.carhifi.com.pl
Car-audio, alarmy, blokady itd.
Mila i fachowa obsługa, doradza jaki sprzet kupic.

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
*ADAM*
Użytkownik

« Odpowiedz #35 - Środa, 03.01.2007, 16:10:57 - NIEPRZECZYTANA »

Witajcie

Byłem w ASO Auto-Blak na ursynowie

Dołączam się do zadowolonych klientów tego serwisu, zostałem profesjonalnie obsłużony !!! Będąc stałym klientem dostaje się rabaty SZYBKO I TANIO  :rock:  :czytaj:  POLECAM
Joe__
Gość

« Odpowiedz #36 - Środa, 17.01.2007, 22:42:10 - NIEPRZECZYTANA »

Witam:)
Możecie polecic jakis warszta w Bydgoszczy. Mój mechanik mi ostatnio bardzo podpadł,  a co nie co trzeba by juz w Ibizce popatrzeć...
Pozdrawiam
shemkel
Gość

« Odpowiedz #37 - Czwartek, 18.01.2007, 10:17:58 - NIEPRZECZYTANA »

Przyłączam się do osób, które chwalą ASO Maran, Wrocławska, Warszawa. Nie zdzierają, naprawiają, służą pomocą i informacją w razie potrzeby. Można "siedzieć" na warsztacie podczas naprawy i zadawać głupie pytania mechanikom :satan: . Za drobne "naprawy"/ sprawdzenia nie biorą kaski - przykład: znajomy kupił Tolka i pojechał tam na sprawdzenie auta (przejażdżka, podnośnik, oględziny silnika itd itp oraz wyszczególnienie rzeczy na które  kumpel musi zwrócić uwagę i na co ma się szykować) za "Szerokiej drogi i zapraszamy w razie problemów".
Ceny do przyjęcia jak na ASO.
heartless Mężczyzna
Moderator

Samochód: Ibiza '94 AAZ

« Odpowiedz #38 - Piątek, 02.02.2007, 14:40:55 - NIEPRZECZYTANA »

Polecam warsztat p. Piotr Wilemskiego na ulicy 18 Stycznia w Brodnicy. Robi elektrykę, potrafi założyć alarm, centralny, zestaw głośnomówiący, poza tym nie straszne mu dorabianie potrzebnych narzędzi (przedłużanie kluczy itp), blacharkę też robi. Taki małomiasteczkowy warsztat pon nosem - możek omuś się po drodze przyda (nie życzę awarii nikomu!). Ceny wydaje mi się, że średnie - wymiana świec żarowych u mnie (paskudne dojście, dorabianie kluczy itp) + wymiana oleju z filtrem = 70 PLN (sama robocizna)

Ibiza 1,9 TD (AAZ) '94                               
aroonio
Gość

« Odpowiedz #39 - Piątek, 02.02.2007, 16:08:59 - NIEPRZECZYTANA »

moja Ibizka ciegle popsuta juz miesiac...kiszka na maksa mechanik zalamuje rece bo nie ma komputera do ktorego moglby ja podpiac, mam dosc tego rzeznika..czy w krakowie na prawde  nie ma dobrego mechanika?
vertor Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Ibiza Sport '01, 1.9 TDI ASV

« Odpowiedz #40 - Piątek, 02.02.2007, 17:35:10 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "aroonio"
moja Ibizka ciegle popsuta juz miesiac...kiszka na maksa mechanik zalamuje rece bo nie ma komputera do ktorego moglby ja podpiac, mam dosc tego rzeznika..czy w krakowie na prawde  nie ma dobrego mechanika?

To cos ty za mechanika znalazl??
Ja z moim nie pojechalbym do kolesia co kompa nie ma i bedzie probowal wymieniac na slepoczesci.
Moge ci dac namiar na serwis w ktorym bylem z moim TDI facet specjalizuje sie w elektronice i diagnostyce komputerowej.
Standartowe podpiecie do kompa kosztowalo mnie 50 zl a doglebna analiza danych ponoc 110. U mnie na szczescie za standartowym podpieciem wada byla jasna i czesc zamowiona. Przeplywka tez chyba nie byla az tak droga bo 300zl a ponoc i po 400 ludzie kupowali.
Jesli jestes zainteresowany to odezwij sie na priv badz gg.

Ibiza Sport TDI ASV
« Odpowiedz #41 - Piątek, 02.02.2007, 17:57:32 - NIEPRZECZYTANA »

Osobiście mogę polecić dobrego mechanika i lakiernika  w Rumii k. Gdynii specjalizują się co prawda w bmw ale inne tez robia. solidnie i nie drogo. warsztacik maja koło pentli autobusowej jak sie jedzie z rumii na "pas startowy" w kierunku mostów, mechelinek. trzeba taką dziurawą drogą pojechac  z 1 min i po lewej adresu teraz niepamietam naczuja jade a szyld widać ;D
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #42 - Piątek, 02.02.2007, 17:59:29 - NIEPRZECZYTANA »

vertor, podaj namiary TU po to jest ten temat  :chytry:

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
aroonio
Gość

« Odpowiedz #43 - Piątek, 02.02.2007, 19:38:54 - NIEPRZECZYTANA »

jasne Vrtor...wal na forum...a ja pojechałem do gościa normalnie az brak mi słów wyspawał mi kolektor jak to zupełnie nie dało efektu to było wielkie uuupppssss :hmm:
wymienil juz poza tym...
siwiece
kable
caly rozdzielacz z palcem,kopulka itd...
modul zaplonu
kolektor
przestawil nie wiem po co zaplon na rozrzadzie...
kombinuje z wtryskiem
jeszce cos mówi o komputerze
a auto po prostu ma dół jak wskakuje z wolnych obrotów, czasem nie chce odpalic i zalewa swiece...co za typ, teraz to jeszce dwoch kolegow do pomocy wziął....i we trzech kombinuja..
heartless Mężczyzna
Moderator

Samochód: Ibiza '94 AAZ

« Odpowiedz #44 - Piątek, 02.02.2007, 22:17:05 - NIEPRZECZYTANA »

aroonio, uciekaj stamtąd. jak dobrze pokombinujesz, to Ci jeszcze kasę za szkody będzie musiał oddać (znaczy za naprawę przez innego mechanika czegoś, co popsuł).

[ Dodano: 2007-02-02, 22:17 ]
P. S. Do niepolecanych warsztatów jest inny temat..

Ibiza 1,9 TD (AAZ) '94                               
Strony: 1 2 [3] 4 5 ... 22   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Ogólne» Polecane warsztaty
Skocz do: