Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: paląca się kontrolka poduszki powietrznej w seacie toledo  (Przeczytany 9037 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kedar00
Gość

« Piątek, 15.09.2006, 09:42:12 - NIEPRZECZYTANA »

witam wszystkich mam problem w seacie toledo 1995r, 1.9 tdi nie gaśnie mi kontrolka poduszki powietrznej. badalem na komputerze i mądry komputer wyświetlił że do wymiany jest "zapalnik poduszki powietrznej od strony kierowcy". co robić gdzie kupić i gdzie to się znajduje?
Shizo
Gość

« Odpowiedz #1 - Piątek, 15.09.2006, 13:31:52 - NIEPRZECZYTANA »

to był polski komunikat czy tak sobie przetłumaczyłeś? Podaj najlepiej symbol usterki i opis angielski. Miałem "chyba" coś podobnego, wystarczyło skasować błąd i... (poruszać przewodami idącymi do poduszki pasażera) teraz jest OK
Valgaar Mężczyzna
Animator :-)
Moderator

« Odpowiedz #2 - Piątek, 15.09.2006, 20:58:57 - NIEPRZECZYTANA »

nie zapalnik a błąd spłonki. widac mało czytałeś na forum. proszę poczytaj i będziesz wiedział co robić.  http://klubseata.pl/forum/index.php?topic=1312.0&highlight=b%B3%B1d+poduszek+powietrznych .

krótko mówiąc. skasuj błąd i jeździj dalej, o ile błąd wyskoczył z przeciążenia instalacji. a ajeśli taki błąd wyskoczył to na to wskazuje.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Licznki i lampki kontrolne» paląca się kontrolka poduszki powietrznej w seacie toledo
Skocz do: