Przy przeglądzie nie. Za to przy 120km/h i więcej to Ci współczuje
W Intercarsie bosala środkowy masz za 120zł
_________________________________________________________________________________________________
EDIT:
Tego posta piszę jako małą przestrogę dla osób które nie oszczędzają na samochodzie.
Miałem zamiar wymienić swoje tłumiki. Były już wysłużone i głośne. Poczytałem, wybrałem początkowo bosala. Okazało się, że bosal mi serię tłumików ECO. Nie ma to wybitego loga, ni nic. Jedynie naklejka. Od razu się zraziłem, bo jeżeli renomowany producent nie daje swojego loga to wg mnie wstydzi się swojego kiepskiego wyrobu. Dlatego odpuściłem. Drugi wybór padł na eberspachera. Droższy, więc powinien dłużej posłużyć.
Odebrałem tłumik z intercarsu, jadę do tłumikarza. Gdy powiedziałem mu, że to jest eberspacher to gość się obśmiał. I faktycznie. Żadnego loga producenta tylko wybite jakieś literki. Oddałem ten tłumik w intercarsie i założylem środkowy i końcowy Polmostrów (płóciennik).
Dlatego przestrzegam, żeby patrzeć czy tłumik który kupujemy nie pochodzi z serii "eco". Nie przekonuje mnie fakt, że to tego samego producenta. A tak wiem, że kupiłem niższej jakości, ale przynajmniej nie przepłaciłem (zbytnio

)
Pozdr