Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Klimatyzacyjne archiwum X - Ibiza 2fl 2000r 1.9TDI  (Przeczytany 1890 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rozku Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Ibiza 2000r, 1.9 TDI

« Piątek, 07.07.2017, 23:34:39 - NIEPRZECZYTANA »

Witam  ;D
Miesiąc temu kupiłem Ibizę 2fl w wersji sport, i od razu zauważyłem że nawiew dmucha tylko i wyłącznie gorącym powietrzem. Regulacja wentylatora działa poprawnie. Żeby było śmieszniej, niedawno zorientowałem się że samochód ten posiada instalację od klimatyzacji (O czym nie wiedział poprzedni właściciel, i niech tak zostanie  :) ), panel radia posiada wyświetlacz od climatronika, ale sama regulacja przystosowana jest wyłącznie do nawiewu bez klimy. Zastanawiam się więc jakim cudem ktoś zamontował panel z wyświetlaczem od jednego i regulacją od drugiego, kiedy jest to jeden element, oraz czy jeśli wymieniłbym panel na ten od climatronica to wszystko będzie działać prawidłowo (oczywiście zakładając że instalacja od klimy jest sprawna), czy będę musiał naprawiać silnik klapki regulacji nawiewu o którym wyczytałem na tym forum.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Ogrzewanie, klimatyzacja. wentylacja» Klimatyzacyjne archiwum X - Ibiza 2fl 2000r 1.9TDI
Skocz do: