+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Alarmy, Piloty, Centralne zamki» Problem z drzwiami kierowcy
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem z drzwiami kierowcy  (Przeczytany 1622 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
skiLL Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Ibiza 00 1.9 SDI

« Wtorek, 18.08.2015, 18:26:49 - NIEPRZECZYTANA »

Witam.
Zaczynam już głupieć z drzwiami kierowcy... Może komuś uda się rozwiązać mój problem :/
Mam osobny pilot do centralnego dodam na wstępie :)
Na początku całkiem padł mechanizm zamka nie otwierał drzwi , ok wymieniłem wszystko niby działa. Od tego czasu auto non stop się zamyka po iluś sekundach nawet po otwarciu drzwi kierowcy, i również zastanawiam się czy da się to całkiem zlikwidować ?
Teraz sytuacja wygląda tak: Otwieram auto z pilota, wsiadam zamykam drzwi i normalnie się otwierają , po czym zamyka się automatycznie zamek i otwieram z pilota je , chce wysiąść i jest problem... Nie da się otworzyć drzwi klamką od środka , muszę od zewnątrz rękę wyciągać i otwierać ;x   Teraz padło otwieranie auta z przycisku przy otwieraniu szyb ,  zamyka się normalnie a przy próbie otwarcia brak reakcji, podłączyłem inny moduł i również to samo...
Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na te kilka problemów?  Najbardziej chodzi mi o przyczynę otwierania drzwi klamką wewnętrzną :)
A dodam jeszcze,że pojechałem z tym do mechanika i wtedy wszystko było dobrze , ma takie odchyły przez cały dzień jest dobrze wieczorem nie da się np...
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Alarmy, Piloty, Centralne zamki» Problem z drzwiami kierowcy
Skocz do: