...ja juz probowalem przelozyc bebechy i niedaje rady bo albo zasilanie zadyze, a jak sie juz upchnie zasilanie to znowu plytka sie nie miesci...
Obawiam sie ze zostaje tylko zmienic caly alarm na taki co bedzie pasowac. Na forum chyba golfa ktos opisywal ze kupil taki co normlanie obsluguje centralny + pakiet komfort (mozna se samemu kupic z allegro chodzi o automatyczne domykanie szyb i szyberdachu itp) + wolny kanal np do otweirania trzecim brzyciskiem bagaznika tzn silownik zeby nie trzeba bylo ruszac S (wiadomo chyba ze S to chodzi mi o zamek otwierania klapy)
Inaczej nie wiem bo jeszcze nie probowalem tego sam robic ale Panowie testujcie, probujcie moze cos razem wymyslimy...
no dobra a jak ja mam oryginalny kluczyk SEAT (radiowy ) z przyciskami to moge tego zaprogramowac tak zeby mi otwieral drzwi ??
KoLor to sie da zrobic ale musisz sie wczytac w fora, u nas chyba tego nie bylo ale bodajze na forum audi byla wzmianka ze koszt takiej operacji to 150 zl. Moze juz stanialo, w kazdym razie wszytsko idzie zrobic...
Ja wklepalem "kluczyk scyzoryk" na google i wywalilo chyba wszytskie fora, bo kazdy w kadzej marce samochodu oszalal
na tym punkcie takze Panowie grzebac. Pasowalo by tez przeszukac zagraniczne fora byc moze jest cos o czym nie wiemy hehe. Pozdrawiam...