Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Szlachetna Paczka dla Powodzian -małopolska LICZE NA KRAKÓW choc nie tylko  (Przeczytany 4153 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
DIO
Gość

« Niedziela, 06.06.2010, 00:03:54 - NIEPRZECZYTANA »

Na wstepie chciałbym aby osoby które przeczytają ten wątek były na 1000% pewne ze są w stanie pomoc i pojechac.
Wszelkim gawędziarzom i ludziom którzy nie sa w stanie zapewnic transportu i poświęcic chwile czasu BARDZO DZIEKUJE.

W obiliczu tragedii oraz wydarzen które spowodowała powódz nie tylko w naszym regionie, nawiązałem kontakt ze stowarzyszeniem WIOSNA w Krakowie, które organizuje :
SZLACHETNĄ PACZKĘ dla POWODZIAN

Stowarzysznie zbiera dary, pakuje w paczki - potrzebna jest pomoc w transporcie. Udostępniamy nasze auta, a raczej nasze bagazniki, wkładamy paczki i jedziemy we wskazane miejsce. Im więcej nas tym lepiej.
Jutro, najpozniej w poniedziałek będe wiedział termin oraz miejsce gdzie paczki mielibysmy dostarczyc ( wstepnie Jadowniki Mokre- 90 Km od Krakowa )-ale to wymaga jeszcze potwierdzenia. Poniewaz termin jest elastyczny prosiłbym ludzi zainteresowanych taką akcją o to aby pisali od której godziny w tygoniu sa wolni ( w grę wchodzi następny tydzien ) ale termin będe starał se dopasowac do większości. Mysle ze cel jest szczytny, bo mozemy bardzo pomoc, a i Stowarzyszenie zainstniałoby w tego typu akcji.

LISTA ZAINTEREOSOWANYCH - PEWNIAKÓW:
1. DIO ( od 16:00 codziennie )
2.
Doosia Kobieta
Zgaga
Użytkownik

Samochód: już nie :( Ibiza '01, 1.4 MPI/ teraz:Toyota Avensis '05, 2.0

« Odpowiedz #1 - Niedziela, 06.06.2010, 00:09:55 - NIEPRZECZYTANA »

Jak mi się uda zorganizować opiekę dla Mikiego, to jak najbardziej się piszę.

Szukam ósmego koloru tęczy Tosia
fonfel Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: toledo II 1999/2000 1.8 20V AGN taki był teraz MPK Kraków

« Odpowiedz #2 - Niedziela, 06.06.2010, 00:17:30 - NIEPRZECZYTANA »

jak to w stronę Tarnowa to ja bym udostępnił kufer.Od 17:30 od wtorku do piątku
« Ostatnia zmiana: Niedziela, 06.06.2010, 00:21:56 wysłane przez fonfel85 » Zapisane

"...Do? przodu wciąż jedź,niech to będzie credo Twe...!"

SEAT Auto Emocion
drecki Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Peugeot 407 2,0HDI 136KM , Codoba SX 2,0 16V ABF

« Odpowiedz #3 - Niedziela, 06.06.2010, 00:30:05 - NIEPRZECZYTANA »

chcial bym byc z wami ale moj bagaznik jest daleko. Ale .. podleje wam troche paliwka. Dio podaj konto podesle pare zlotych na paliwo

Jest Pugi 5008- 150KM 340NM
Byla Alhambra 2.0 -115KM
Byl Pugi 2.0HDI - 136KM
Byla Cordi SX 2.0 - 150KM (ABF)
Bedzie za jakis czas
 http://altairenlighten.com/wp-content/uploads/2012/08/Range-Rover-2012.gif
aboz Mężczyzna
Music my saviour
Prezes

Samochód: Była Cordoba Vario '01 AUA 1.4 16V DXK, jest VW Jetta 07 BLS

« Odpowiedz #4 - Niedziela, 06.06.2010, 08:40:16 - NIEPRZECZYTANA »

Od poniedziałku do piątku od 17. W weekendy od rana. Jak coś to spróbuję załatwić busa tylko muszę wcześniej wiedzieć.
« Ostatnia zmiana: Niedziela, 06.06.2010, 08:41:56 wysłane przez aboz » Zapisane
kotu Mężczyzna
Użytkownik

Samochód: Była Ibiza SDI

« Odpowiedz #5 - Środa, 09.06.2010, 20:41:29 - NIEPRZECZYTANA »

Ja od 17, mogę zabrać Kangoo więcej wejdzie, a do Jadownik Mokrych mogę prowadzić bo znam te rejony ;)

A jak coś większego by trzeba było przewieść, jakieś materace czy cuś to mogę wziąć Iveco ale to jest otwarta skrzyniówka więc trzeba przykryć w razie czego, ale plandeka się znajdzie.

Napisano: Niedziela, 06.06.2010, 14:04:33

I jak DIO, coś wiadomo w temacie :?:

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Tematyczne» Spotkania i zloty lokalne» Szlachetna Paczka dla Powodzian -małopolska LICZE NA KRAKÓW choc nie tylko
Skocz do: