Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Seat Altea 2008 Gasną i resetują się godzina i przebieg tymczasowy  (Przeczytany 2976 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pawelW Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Seat Altea 2008 1,6MPI 102 km

« Środa, 03.06.2020, 08:34:03 - NIEPRZECZYTANA »

Witam serdecznie
Mam problem z Seatem Altea 2008 1,6 mpi 102 km, a mianowicie kilka razy zdarzyło mi się przy włożeniu kluczyka że gasną na sekundę kontrolki licznika i resetuje się godzina i przebieg tymczasowy, ale auto normalnie odpalało, (zdarzało się to raz na dwa tygodnie) dzisiaj rano po otwarciu auta z pilota w kluczyku włożeniu kluczyka kontrolki zgasły i nie można było uruchomić auta zero reakcji, pilot nie działał nic nie działało, po odczekaniu kilku minut i kilkakrotnym włożeniu i wyciągnieciu kluczyka, kontrolki zapaliły się oczywiście zresetowana godzina i przebieg tymczasowy i auto normalnie odpaliło, przez kilka metrów jazdy paliła się jeszcze kontrolka wspomagania ale zaraz zgasła. Nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji, proszę o pomoc może ktoś już tak miał i rozwiązał problem, dodam że akumulator był przed zimą zmieniany na nowy,
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #1 - Środa, 03.06.2020, 09:38:49 - NIEPRZECZYTANA »

Sprawdź klemy i kable

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Licznki i lampki kontrolne» Seat Altea 2008 Gasną i resetują się godzina i przebieg tymczasowy
Skocz do: