Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Elektryczne wspomaganie kierownicy do Seata  (Przeczytany 1834 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
adamwwy Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Seat Ibiza II 1.4

« Wtorek, 23.05.2017, 20:26:54 - NIEPRZECZYTANA »

Witam wszystkich, piszę do Was z pewnym zapytaniem. Aktualnie posiadam Ibizę II 1.4 w benzynie, jestem z niej bardzo zadowolony, jednak jest w niej jeden mankament (nie przeszkadzający jednak mnie, a Mojej Narzeczonej, a dobrze by było, żeby ona również jeździła tym autem ;) ), mianowicie, auto nie posiada wspomagania kierownicy. Nie zbyt znam się na samochodach, ale słyszałem, że zamiast kombinować z dość złożonym wspomaganiem hydraulicznym, można założyć prostsze, lżejsze i nie wpływające tak na spalanie, wspomaganie elektromechaniczne. Czy ktoś orientuje się, czy do mojego kochanego autka można takie coś zakupić, i ewentualnie gdzie i za ile?
Wujek Google nie potrafił mi pomóc, a uwierzcie, że próbowałem wielu różnych sposobów wyszukiwania rozwiązania mojego problemu ;)
Z góry dziękuję za wszystkie pomocne odpowiedzi.
« Ostatnia zmiana: Wtorek, 23.05.2017, 20:29:26 wysłane przez adamwwy » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Zawieszenie, układ hamulcowy i kierowniczy» Elektryczne wspomaganie kierownicy do Seata
Skocz do: