Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Cordoba SX 1.6 przeplywomierz powietrza kosta, kolory przewodow  (Przeczytany 3584 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ajronix Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Cordoba SX 1996 1.6

« Czwartek, 19.05.2016, 21:22:10 - NIEPRZECZYTANA »

Witam,

Kostka od przeplywomierza powietrza wyrwala mi sie z przewodow. Nie moge dostac nigdzie nowej ani uzywanej na szrocie. Czy moglby mi ktos powiedziec ktory kolor przewodu idzie do ktorego nr? Zalaczam zdjecia.

uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

Samochód: Audi A8 4.2 40V 310KM+2x Seat Cordoba 1.4 AEX

« Odpowiedz #1 - Czwartek, 19.05.2016, 21:36:17 - NIEPRZECZYTANA »

Przeciez we wtyczce zostały kawałki przeowdów. Jak wyciagniesz kazdego pina z osobna to bedzie jeszcze z 0.5 cm izolacji więc można sobie  zobaczyć co i jak z ktorym kolorem.

CO do wtyczki to jakby Ci sie chciało ja umyć to bys sobie odczytał jaki ma numer i już albo serwis albo w necie kupisz.
Ale że CI sie nie chce to Ci wysle.... żeby CI sie na przyszłość chciało  :P
http://allegro.pl/wtyk-3-pinowe-opel-renault-fiat-vw-oryginalne-jpt-i5053113262.html
« Ostatnia zmiana: Czwartek, 19.05.2016, 21:38:20 wysłane przez uszek » Zapisane

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....<br />CCCO A8 4.2 40V 310KM<br />
Ajronix Mężczyzna
Świeżak

« Odpowiedz #2 - Czwartek, 19.05.2016, 22:21:57 - NIEPRZECZYTANA »

Dzieki za link do aukcji nigdzie nie moglem tego znalezc. A we wtyczcce nie zostaly kawalki przewodow. Zostal tylko jeden zolto-czarny ktory idzie do nr 3, a pozostale dwa, czyli czerwony i brazowo czarny nie wiadomo w ktore nr wchodza,
uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

Samochód: Audi A8 4.2 40V 310KM+2x Seat Cordoba 1.4 AEX

« Odpowiedz #3 - Czwartek, 19.05.2016, 23:37:08 - NIEPRZECZYTANA »

Ja widzę v że zostały. ..  zrób inne zdjęcie

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....<br />CCCO A8 4.2 40V 310KM<br />
Ajronix Mężczyzna
Świeżak

« Odpowiedz #4 - Poniedziałek, 23.05.2016, 20:30:40 - NIEPRZECZYTANA »

Na pierwszym zdjęciu widać za został tylko jeden ten górny. Pozostałe dwa się wyrwaly. Przed osłona kostki widać że wychodzi na to że ten dolny wchodzi w dolny pin. Co by wyjaśniło że czerwony był w środku. Ale nie wiadomo czy przewody: środkowy i dolny w środku osłony kostki nie było skręcone i zamienione miejscami przy podłączeniu kostki.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Cordoba SX 1.6 przeplywomierz powietrza kosta, kolory przewodow
Skocz do: