Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zestaw uniwersalny centralnego zamka do Ibizy II '98  (Przeczytany 3889 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Evan Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Ibiza II 1998 1,4

« Wtorek, 10.05.2016, 17:07:05 - NIEPRZECZYTANA »

Witam

Szukam zestawu uniwersalnego centralnego zamka do Ibizy II z 98 roku. Samochód ma fabryczny centralny zamek ale od jakiegoś czasu nie otwiera mi żadnego zamka. Z zamykaniem nie ma problemu. Podejrzewam że pompka się kończy i szukam zestawu z osobnymi pompkami i pilotem. Możecie coś polecić ?
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #1 - Wtorek, 10.05.2016, 19:21:22 - NIEPRZECZYTANA »

nie ma takiego czegos...
wymien pompke lub uszczelnij uklad pneumatuczny albo silowniki elektryczne co bedzie wymagalo wiecej pracy + sterownik

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
Evan Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Ibiza II 1998 1,4

« Odpowiedz #2 - Wtorek, 10.05.2016, 20:02:27 - NIEPRZECZYTANA »

Bo widziałem w internecie coś takiego:
http://www.autotronika.pl/pl/katalog/alarmy-i-zamki-centralne/zamek-centralny-carprotect-portos-pilot-nozyk.html
 i zastanawiałem się czy są jakieś zestawy są takie zestawy dedykowane i czy coś takiego by działało w Ibizie
raby Mężczyzna
Klubowicz
Moderator

Samochód: Leon Cupra 4 2002 1.9 ARL+++ 240KM/460Nm

« Odpowiedz #3 - Środa, 11.05.2016, 07:50:25 - NIEPRZECZYTANA »

dedykowane sa pneumatyczne i latwiej je naprawic niz zamontowac elektryczne ktore beda musialy dodatkowo poruszac pneumatycznymi

>>> Sprzedam <<< >>> Ibiza <<< >>> Foka <<< >>> Leon <<<
?Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
uszek Mężczyzna
OOOO
Użytkownik

Samochód: Audi A8 4.2 40V 310KM+2x Seat Cordoba 1.4 AEX

« Odpowiedz #4 - Czwartek, 12.05.2016, 11:31:26 - NIEPRZECZYTANA »

Tak kolego jest to dedykowany centralny. Dedykowany do kazdego auta wiec do ibizy tez.  :ok:  Troche inwencji troche wkretarki, wiertarki lutownicy i wszystko bedzie działac. DOdam że jak chcesz zeby klapa działała to musisz dokupic 5 siłownik w klape i podciagnac do niego zasilanie. Jak wolisz sie z tym bawić to czemu nie, 4 godz i załozone na wszystkie drzwi.

Dla mnie chyba lepiej kupic sam sterownik zamka i podlaczyc pod obwod pompki i wysterowywac zamkami.

Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....<br />CCCO A8 4.2 40V 310KM<br />
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Alarmy, Piloty, Centralne zamki» Zestaw uniwersalny centralnego zamka do Ibizy II '98
Skocz do: