Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Namiary na zakłady zajmujące się renowacją felg aluminiowych  (Przeczytany 6093 razy)
KYS Mężczyzna
~ KYS ~ ?
Moderator

Samochód: był -> Seat Ibiza TDI (6L)

« Wtorek, 05.09.2006, 17:52:04 - NIEPRZECZYTANA »

Może ktoś korzystał w Warszawie lub jej okolicach z dobrego zakładu zajmującego się regeneracją felg aluminiowych i może go polecić :?:

W jednej feldze trzeba będzie uzupełnić ubytek (naspawywanie?), więc nie tylko samo piaskowanie i malowanie :-)

Jak macie to dawajcie namiary i może jakieś informację o cenach, bo nawet nie wiem ile taka regeneracja może kosztować :?:  :niewiem:

:tazior:   ASZ + FJW = TDI  :los:
KYS Mężczyzna
~ KYS ~ ?
Moderator

« Odpowiedz #1 - Wtorek, 05.09.2006, 18:21:17 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "Miro"
Rozumiem że chodzi Ci o sprawdzone warsztaty?

DOKŁADNIE :ok:
Warsztaty, które można polecać :!:

Adresy i telefony do takowych mogę znaleźć bez Waszej pomocy, ale chciałbym coś sprawdzonego :D

Shizo
Gość

« Odpowiedz #2 - Środa, 06.09.2006, 08:13:22 - NIEPRZECZYTANA »

Ciekawy jestem ile w stolicy biora za taka usługę. W Bydgoszczy płaciłem 40zeta od sztuki bez lakierowania!!!
4th_horseman
Użytkownik

Samochód: Ibiza 1.4 AEX '97

« Odpowiedz #3 - Środa, 06.09.2006, 12:40:25 - NIEPRZECZYTANA »

to bardzo tanio, ja w kraku 80 dych/szt (ze sciagnieciem i zalozeniem opony i wywazeniem) tez za samo prostowanie.
jak jest bez gumy to dyche taniej.

'With the four horsemen ride...'
Loop
Gość

« Odpowiedz #4 - Środa, 06.09.2006, 20:45:03 - NIEPRZECZYTANA »

ja kilka razy oddawałem felgi na ulice znaną w wawie.tani nie są,ale w miare dobrze prostują i regenerują.a jak jakieś felgi stalowe to polecam zakład na ulicy łuckiej,znany wielu osobom od lat :rock:
KYS Mężczyzna
~ KYS ~ ?
Moderator

« Odpowiedz #5 - Środa, 06.09.2006, 21:32:03 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: "Loop"
ja kilka razy oddawałem felgi na ulice znaną w wawie.tani nie są,ale w miare dobrze prostują i regenerują
Na ulicy Znanej 24?
A jakie mają ceny?

a jak jakieś felgi stalowe to polecam zakład na ulicy łuckiej,znany wielu osobom od lat :rock:
Coś słyszałem o zakładzie na Łuckiej 10 - jedną opinie neutralną a drugą bardziej negatywną...  :zakrecony:

ps. Sprawa dotyczy felg aluminiowych.

Loop
Gość

« Odpowiedz #6 - Czwartek, 07.09.2006, 15:14:35 - NIEPRZECZYTANA »

Cytat: KYS
ja kilka razy oddawałem felgi na ulice znaną w wawie.tani nie są,ale w miare dobrze prostują i regenerują
Na ulicy Znanej 24?
A jakie mają ceny?

Jak oddawałem z dwa lata temu na Znaną 24 to brali ok 150 zł za prostowanie i lakierowanie tyle tylko,że akrylowo,a nie proszkowo.Proszkowo lakierowałem rok później na ulicy Woronicza 33 .Trudno powiedzieć jak lepiej.Proszkowo jest z tego co wiem trwalej.
Wspomne,że chodziło o siedemnastki do mojej poprzedniej fury.
A co do łuckiej,to nie pamiętam adresu,jest tam jeden zakłąd obok drugiego i chodzi mi o ten co jest pierwszy z brzegu( nie w głębi).Pamiętam jak jeszcze z ojcem w latach 80-tych jeździliśmy do niego prostować felunie do fiata 125P.Nie jest za drogi,ale tylko stalówki,alumów bym mu nie dawał  :!:
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Felgi, opony» Namiary na zakłady zajmujące się renowacją felg aluminiowych
Skocz do: