+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Alarmy, Piloty, Centralne zamki» problem z centralnym zamkiem
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: problem z centralnym zamkiem  (Przeczytany 1859 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arkadio80 Mężczyzna
Świeżak

Samochód: SEAT IBIZA 1997 BENZYNKA 1,4

« Niedziela, 07.05.2017, 09:56:49 - NIEPRZECZYTANA »

Witam
Dwa dni temu w mojej ibizie przestał działać centrany zamek. Do tej pory było tak że drzwi otwierałem i zamykałem tylko przez przekręcenie klucza w zamku bo pilot i tak nie chciał gadac z centralką od zamka, i było wszystko ok , natomiast teraz wogóle nie działa , nie zamykają się zamki we wszystkich drzwiach po przekręceniu klucza. Dodatkowo zauważyłem jeszcze jedna rzecz że przy wyłaączonym silniku , bez klucza w stacyjce do tej pory wyświetlała mi sie godzina i przebieg , teraz nie ma nic .Godzina i przebieg pokazują sie dopiero w chwili przekręcenia klucza w stacyjce , godzina ustawia się samoczynnie na 0:00 , ale po zgaszeniu silnika czy wyjłączeniu zapłonu znowu robi się 0:00. Bede wdzięczny a każdą wskazówkę co zrobic z tym fantem
Z góry dziękuje za pomoc
Arek

Napisano: Niedziela, 07.05.2017, 07:22:04

Temat nieaktualny póki co - wymieniłem bezpiecznik 21 ( był przepalony a swoja droga był 10A a wg rozpiski powinien byc 15A) i na razie jest ok
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Alarmy, Piloty, Centralne zamki» problem z centralnym zamkiem
Skocz do: