+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Alarmy, Piloty, Centralne zamki» Otwieranie/zamykanie pilotem
Nazwa użytkownika:
Hasło:
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Otwieranie/zamykanie pilotem  (Przeczytany 1970 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Avari Mężczyzna
Świeżak

Samochód: Seat Cordoba Vario 1.9tdi 1999r

« Poniedziałek, 25.07.2016, 14:25:08 - NIEPRZECZYTANA »

Witam przeszukałem chyba całe foroum a nigdzie nie znalazłem podobnego przypadku do mojego więc piszę. Posiadam Cordobe 2 lata. Jak ją kupywałem gościu mówił mi (pewnie oszukał), że pilot działa tylko trzeba wymienić baterie. Wymieniłem baterie, próbowałem zakododować na różne sposoby z internetu i nie udało się. Trzech mechaników także sobie z tym nie poradziło. Warto dodac, że u mnie w samochodzie jest tak, że od kąd go kupiłem, to wszystkie drzwi mogę zamknąc tylko kluczykiem od strony pasażera. Gdy zamknę je od kierowcy to zamkną się tylko drzwi od kierowcy. WIęc na ogół robię tak, że wysiadam swoimi drzwiami, klikam przycisk zamknięcia drzwi w środku, a następnie zamykam już na zewnątrz te od kierowcy. Ogólnie mam też różne ,niułanse" z tym autem, gdy zamkne centralny od pasażera a potem się zapomnę i otworze drzwi od kierowcy to wyje alarm xD, dodatkowo ostatnio nie działa mi wcale centralny w bagażniku.
« Ostatnia zmiana: Poniedziałek, 25.07.2016, 14:27:14 wysłane przez Avari » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

+  Internetowy Klub Seata
|-+  Techniczne» Elektryka» Alarmy, Piloty, Centralne zamki» Otwieranie/zamykanie pilotem
Skocz do: